Antena Căutare

Solar Impulse 2, un avion ce folosește doar energie solară

Creatorii primului avion care poate zbura 24 de ore doar cu energie solară, au dezvăluit a doua variantă a acestuia, Solar Impulse 2.

Creatorii primului avion care poate zbura 24 de ore doar cu energie solară, au dezvăluit a doua variantă a acestuia, Solar Impulse 2.

Noul model nu are capacitatea unui Boeing 747, însă cu siguranță are aceeași anvergură a aripilor, chiar dacă are o greutate de doar 2300 Kg. Noul proiect Solar Impulse 2, este dezvoltat pentru un singur scop impresionant, acela de a face înconjurul globului într-un singur zbor. Avionul va avea permisiunea de a ateriza pentru a schimba piloții și a se realimenta cu materialele necesare echipajului, în principal din cauza greutății maxime reduse pe care au voie să o aducă la bord. Problema cea mai mare ar putea întâmpina-o atunci când traversează cele două oceane, Pacific și Atlantic, tranziție ce ar putea dura până la 5 zile. Viteza maximă a avionului este de doar 85 mile pe oră și nu poate ateriza în apă.

Citeste AICI continuarea articolului!

Artă sau nebunie?! Un bărbat "locuieşte" de două săptămâni în interiorul unui urs!... Misterul râului FERMECAT. Nimeni nu ştie cum a apărut pe faţa Pământului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x