Antena Căutare

”Soțul meu e gravid” Cazul inedit al cuplului în care bărbatul urmează să nască al doilea lor copil. Cum e posibil

Pe internet, un tată care poartă în pântec un bebeluș face senzație. Mulți nu își dau seama cum este posibil ca un bărbat să fie ”însărcinat”. Explicația e în rândurile următoare.

colaj de imagini cu un cuplu si ecografia Galerie
Pe internet, un tată care poartă în pântec un bebeluș face senzație. Mulți nu își dau seama cum este posibil ca un bărbat să fie însărcinată. | Captura Youtube

Adevărul este că, deși Kristen se identifică acum ca trans, el s-a născut în corp de femeie. După ce a întrerupt medicamentația necesară pentru tranziția de masculinizare, a fost posibil să poarte o sarcină.

Citește și: De ce cola de la fast food-uri are gust diferit față de produsele din comerț. Secretul a ieșit la iveală

”Soțul meu e gravid” Cazul inedit al cuplului în care bărbatul urmează să nască primul lor copil. Cum e posibil

Kristen și Ashley sunt căsătoriți de 10 ani și se cunosc de 13. Au fost cei mai buni prieteni timp de un an înainte să își dea seama că-și poartă sentimente puternice și să înceapă o relație.

”Când ne-am întâlnit prima dată și am început o relație, mă identificam ca o femeie. Mi-am dat seama că sunt trans când aveam 25 de ani. (...) Simțeam că nu sunt în corpul meu. Când aveam 8 ani i-am zis mamei că Dumnezeu a greșit și mi-a dat creierul unui băiat în loc de cel al unei fete.”, povestește bărbatul trans.

Ashley susține că i-a fost greu la început, când persoana iubită i-a mărturisit că vrea să înceapă tranziția de masculinizare. Asta pentru că se identifica ca lesbiană și se temea că relația lor se va schimba odată ce Kristen își va modifica aspectul fizic. Însă a găsit o cale să accepte dorința omului pe care îl iubea.

Apoi, cuplul a decis să aibă un copil împreună, iar Ashley a născut-o pe fiica lor, acum în vârstă de patru ani - Scarlet Rae.

"Am fost foarte fericit. Nu cred că s-a pus vreodată problema cine va purta primul nostru copil, eu eram încă în tranziție, așa că încă lucram la asta și încercam să mă regăsesc în acest fel.", mărturisește Kristin.

Citește și: Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2024. Ce a prezis celebrul astrolog pentru următoarele luni

Însă când au decis că mai vor un copil, a fost clar cine îl va purta în pântece. "Am decis că vreau să port următorul copil pentru că am văzut cât de frumos a fost când Ashley a fost însărcinată cu Scarlet", a spus bărbatul trans însărcinat.

”Sarcina merge bine. Mă simt de parcă nu e corpul meu, dar îmi spun mereu că cresc un om și trupul lucrează din greu pentru asta.”, a declarat Kristen, viitorul tătic.

Conform celor doi, fetița lor a pus întrebări despre sarcină. Cuplul consideră că micuța nu e confuză, iar explicațiile lor o vor ajuta să fie mai deschisă la minte pe viitor.

”Scarlet crește și probabil va trebui să îi oferim explicații, dar noi i-am explicat multe până acum. Odată am spus că port un copil în pântec și îl voi naște, ea a întrebat dacă Ashley a fost născută de bunicul. Așa că noi a trebuit să-i explicăm că nu e așa”, a mai mărturisit Kristen.

Pentru a concepe copilul, bărbatul trans a renunțat să mai ia testosteron în urmă cu patru ani. A fost nevoie de câțiva ani pentru a își pregăti corpul pentru această sarcină: ”Când am aflat de sarcină am fost foarte entuziasmat.”

Cei doi speră să nu mai primească comentarii de hate și oamenii să fie mai blând cu alegerile celorlalți.

Citește și: Povestea femeii care a cheltuit o avere pentru a se transforma într-un supererou din plastic. Cum poate să arate de la bust în jos

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De ce cola de la fast food-uri are gust diferit față de produsele din comerț. Secretul a ieșit la iveală... Ce a putut să descopere o mamă în pătuțul bebelușului. Nu i-a venit să creadă ce vede: ”Mi-a sărit inima din piept”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x