Antena Căutare

Speed Dating: Cum decurge o "intalnire-fulger" in Romania

Nimeni nu vrea sa fie singur in noaptea de Revelion, dar unii romani prefera alte metode fata de cele clasice ca sa-si gaseasca o pereche. Una tot mai indragita este Speed Dating-ul. In numai opt minute poate incepe o relatie care sa tina nu un Revelion, ci o viata.

15 fete si 15 baieti. Fiecare spera sa-si gaseasca perechea. In viteza. Ca sa aiba sanse mai mari inainte sa vina la intalnire, le-au spus cate ceva despre ei organizatorilor. Regulile intalnirilor in viteza sunt simple. Prima si cea mai importanta: fetele stau la o masa, iar baietii se perinda pe la fiecare. Si au la dispozitie mai putin de zece minute ca sa se cunoasca.

Fiecare fata sta de vorba cu fiecare baiat opt minute, in care pot sa discute ce hobby-uri au, intrebari uzuale prin care incearca sa cunoasca pe cealalta persoana. La sfarsit, fiecare dintre cei 30 de participanti noteaza intr-un carnetel numele persoanelor cu care ar vrea sa se vada. Ca sa se intample asta, trebuie indeplinita insa o conditie: sa se noteze reciproc.

In acest moment doar un telefon ii mai desparte pe cei doi. Un telefon care ar putea sa le schimbe viata. Studiile efectuate de-a lungul timpului au aratat ca participantii au nevoie de cele mai multe ori de numai 30 de secunde ca sa se decida daca au in fata partenerul potrivit. Iar in cele opt minute vorbesc cel mai des despre filme sau excursii.

foto: Hepta.ro

Spaniolii au incins traditionala bataie cu faina si oua... A studiat la Oxford, dar a ales sa traiasca in salbaticie. Cum arata viata departe de civilizatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x