Antena Căutare

Românul care a castigat de 14 ori la loterie. E matematician, locuiește pe o insulă tropicală și ne învață cum a reușit

Ștefan Mandel, un econimist român stabilit în Australia a descoperit o formulă cu ajutorul căreia a câștigat la loterie de 14 ori! A hotărât să împărtășească tuturor sistemul, format din 6 pași, cu care trage de fiecare dată lozul câștigător.

Ștefan Mandel, un econimist român stabilit în Australia a descoperit o formulă cu ajutorul căreia a câștigat la loterie de 14 ori! A hotărât să împărtășească tuturor sistemul, format din 6 pași, cu care trage de fiecare dată lozul câștigător.

Se spune că ai de patru ori mai multe șanse să fii lovit de fulger decât să câștigi la loterie. Regula nu pare să i se aplice și lui Ștefan Mandel, un matematician român care a câștigat de 14 ori la loterie.

Primele două câștiguri le-a avut în țară, pe vremea când încerca cu disperare să găsească o cale să își ia familia și să fugă din România comunistă. Cu banii câștigați, s-a mutat întâi în Israel, mai apoi în Australia, unde a mai câștigat jackpot-ul de 12 ori.

Viața în Israel a fost cu peripeții. Mandel era hotărât să păcălească Loteria Virginia, iar încercările lui l-au băgat în închisoare. A fost condamnat la 20 de luni de detenție.

Astăzi, matematicianul român trăiește într-un adevărat paradis: în Vanuatu, o insulă din Oceanul Pacific renumită pentru vulcani și cascade spectaculoase.

Iată cei 6 pași cu care Ștefan Mandel a câștigat la loterie de 14 ori:

  • Calculează numărul total al combinațiilor posibile (3,838,380, pentru numere de la 1 la 40);
  • Joacă doar la loterii la care jackpot-ul este de cel puțin 3 ori mai mare decât numărul total al combinațiilor posibile;
  • Strânge suficienți bani pentru a putea juca fiecare combinație posibilă;
  • Printează milioane de bilete cu fiecare combinație (acest lucru nu mai este posibil, ele trebuie cumpărate);
  • Pune fiecare bilet la agenții autorizate;
  • Câștigă.
SPECTACOL al naturii FĂRĂ PRECEDENT! Locuitorii și turiștii din Japonia au rămas înmărmuriți - FOTO... Maria Ghiorghiu a prezis marele CUTREMUR: ”Vor fi multe pierderi de vieţi omeneşti, vor curge râuri de lacrimi nesfârşit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x