Antena Căutare

Știți vorba aceea, ce-ai mâncat în copilărie? O tânără a câștigat la loterie de două ori într-o săptâmână și este, de acum, un OM BOGAT

O tânără de 19 ani din California, Statele Unite, este cu 655.555 de dolari mai bogată după ce a câștigat la loterie de două ori în numai o săptămână, informează vineri UPI.

O tânără de 19 ani din California, Statele Unite, este cu 655.555 de dolari mai bogată după ce a câștigat la loterie de două ori în numai o săptămână, informează vineri UPI.

Potrivit California Lottery, Rosa Dominguez se întorcea din Arizona și se îndrepta spre casă la volanul mașinii sale când s-a oprit la o benzinărie din Paso Robles de unde a cumpărat câteva lozuri răzuibile printre care și un tichet ''Power 5's'' în valoare de 5 dolari, care s-a dovedit a fi câștigător. Acesta i-a adus norocoasei premiul cel mare, de 555.555 de dolari.

''Am fost atât de emoționată încât îmi venea să plâng'', a declarat Dominguez oficialilor loteriei.

Câteva zile mai târziu, tânăra se afla la o benzinărie din Greenfield când a decis să-și încerce din nou norocul cumpărând un tichet ''Lucky Fortune'', în valoare de 5 dolari. Și acesta s-a dovedit norocos, aducându-i marele premiu de 100.000 de dolari.

Dominguez a declarat că plănuiește să utilizeze o parte din câștiguri la cumpărături și să își achiziționeze o mașină nouă.

Potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul California Lottery, cele două evenimente au avut loc în luna mai.

Horoscopul Zilei de sâmbătă, 08 Iulie! Scorpionii vor fi foarte norocoşi astăzi... ”E uimitor să găsești așa ceva, după 400 de milioane de ani!” Au fost identificate rămășițele fosilizate ale unui rechin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x