Antena Căutare

Suma uriașă investită de această femeie pentru două implanturi cu coarne și 100 de cercei. Cum arăta în adolescență

Jessy Kirkpatrick are 27 de ani și susține că toată adolescența ei s-a luptat cu traumele din copilărie și tulburările de alimentație. Însă, ridicarea de greutăți și modificările corporale extreme au ajutat-o să se vindece. Iată cum arăta înainte să se schimbe complet!

Suma uriașă investită de această femeie pentru două implanturi cu coarne și 100 de cercei. Cum arăta în adolescență Galerie
Suma uriașă investită de această femeie pentru două implanturi cu coarne și 100 de cercei. Cum arăta în adolescență | Profimedia

Tânăra din Kansas a dezvăluit că în adolescență a început să se confrunte cu anorexia, o tulburare de alimentație despre care crede că și-a avut rădăcina în traumele severe pe care le-a trăit în copilărie, potrivit dailymail.co.uk.

Însă, Jessy Kirkpatrick susține că ceea ce a ajutat-o să se vindece este tocmai modificarea corporală extremă, care a inclus, până acum, două implanturi de coarne și 100 de cercei. Iată cum arăta înainte!

Citește și: Cu cât se vinde pe internet o presupusă păpușă posedată. Prețul la care a fost scoasă

Femeia susține că modificările corporale extreme au ajutat-o în lupta cu anorexia

Pentru că nimic nu părea să o ajute în problemele sale, tânăra a început să se preocupe mai mult de corpul său. Pe lângă sport și antrenamentele cu forță, Kirkpatrick a trecut printr-o transformare coporală radicală:

„Acum, când mă privesc în oglindă, nu văd un schelet, ci văd un om puternic. Nu pot să vă spun cât de satisfăcător este. Anorexia mi-a luat totul și m-a transformat într-un cadavru mergător. A fi musculos reprezintă pentru mine că îmi pot învinge tulburarea de alimentație, indiferent de câte ori reapare. Refuz să renunț!”, a spus tânăra, citată de dailymail.co.uk.

În plus, ea a dezvăluit că, în ultimii ani, a cheltuit aproximativ 12.000 de dolari pe procedurile de modificare corporală. Pe lângă tatuajele de pe corp, femeia și-a pus implanturi de coarne, și-a tatuat globii oculari și a reușit performanța de a avea cele mai mari nări din lume:

„Tatuajele mele îmi reamintesc că sunt capabilă de mult mai multe lucruri. Iar nările sunt preferatele mele acum! Felul cum am ajuns să arăt îmi demonstrează că îmi pot împinge corpul dincolo de ceea ce este capabil.”, a spus femeia, citată de sursa menționată mai sus.

Așa că, la scurt timp după ce a început să ridice greutăți și să își modifice corpul, Kirkpatrick a observat că sănătatea sa fizică și psihică se îmbunătățise. Pe viitor, femeia mai are în plan și alte modificări corporale extreme: lărgirea piercingurilor din zona gurii, despicarea limbii și să își acopere complet corpul cu tatuaje.

Cum arăta femeia în adolescență, înainte să se opereze | Foto

Cu toate că transformarea corporală extremă i-a readus zâmbetul pe buze și i-a rezolvat relația cu mâncarea, tânăra susține că mulți oameni o judecă pentru felul în care a ajuns să arate acum:

„Oamenii îmi reproșează adesea că mă voi duce în iad pentru felul în care arăt și nu încetează să îmi atragă atenția asupra faptului că mi-am distrus corpul. Ei mă numesc urâtă sau ciudată. Dar cred că este strict problema mea cine vreau să fiu sau cum vreau să arăt. Eu sunt singura care știe ce este mai bine pentru sănătatea mea. Modul în care mă văd eu este cel care contează cu adevărat.”, a mai adăugat Jessy Kirkpatrick, potrivit dailymail.co.uk.

Citește și: Femeia cu cele mai mari buze din lume plănuiește să aibă și cei mai mari pomeți. Ce intervenții estetice mai are în plan

Un doodle special de la Google aniversează ziua de naștere a lui Rashidi Yekini, celebrul fotbalist nigerian... Trei generații de femei superbe au devenit virale pe internet. Te prinzi cine e cea mai tânără dintre ele?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x