Antena Căutare

Cu cât se vinde pe internet o presupusă păpușă posedată. Prețul la care a fost scoasă

Această păpușă nu este Annabelle sau Chucky, ci combinația celor două. Filmele despre Annabelle și Chucky s-au inspirat din poveștile spuse de cei care au intrat în contact cu păpușa demonică.

colaj păpușă posedată de demon cu părul blod și rochie albastră cu dantelă albă și floricele rozalii în piept
Această păpușă nu este Annabelle sau Chucky, ci combinația celor două | eBay

Se apropie Halloweenul, astfel că este perioada perfectă pentru un nou element în decorul de sărbătoare. O păpușă posedată este ideală.

Potrivit Mirror, păpușa posedată nu are un nume, însă este cert că are o voce satanică și seacă energia din toți cei care îi stau prin preajmă.

Se spune că un demon bărbat ar fi în interiorul ei și că aproape a preluat controlul asupra unei fetițe din Texas. Aceasta spunea că vrea să-și omoare tatăl și fratele înainte să intervină un preot.

Citește și: Ce s-a întâmplat la ultima petrecere a concurentelor cu ispitele, la Insula Iubirii sezonul 7. Camerele au surprins totul

Kalani Smith și prietenul său Josh, doi detectivi specializați în fenomene paranormale, susțin că au fost atacați după ce au intrat în contact cu păpușa și cred că au participat la un ritual satanic. Aceștia spun că „se simțea ca și cum am fi luat foc”.

Iubitorii de fenomene paranormale pot să-și creezi propriul scenariu de film horror cumpărând păpușa posedată de pe un magazin online. Păpușa costă 91,16 de lire sterline.

Aceasta nu este singura păpușă posedată pe care doritorii o găsesc pe respectivul site, unde este plin de păpuși de diferite mărimi, estetici și prețuri. Oricine își dorești, își poate achiziționa una.

Citește și: Fenomene stranii și întâmplări bizare într-o localitate din România. Oamenii au parte de experiențe ireale

Ce povești a adunat păpușa posedată

Cel care a cumpărat-o inițial susține că este posedată de un demon de sex masculin, iar de când a ajuns din Texas anul trecut a vorbit de cel puțin o dată.

„Avem dreptul de proprietate asupra acestei păpuși de la preotul din Texas care ne-a livrat-o manual. El ne-a implorat spunând că cineva trebuie să și-o asume, să rupă blestemul care era atașat fiicei lui”, spune cel care dorește să vândă acum păpușa.

Potrivit vânzătorului, fiica preotului a cumpărat păpușa de la un târg de vechituri, iar în decurs de câteva luni a început să se poarte foarte ciudat, să aibă episoade isterice și să vorbească într-un alt limbaj. De asemenea, fetița vorbea despre faptul că vrea să-și omoare tatăl și fratele mai mic și să-i ducă în iad.

Citește și: Extraordinar! Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii a fost rezolvat? Cum s-ar explica disparițiile din Triunghiul Bermudelor

Totodată fetiței i-au apărut vânătăi inexplicabile pe corp, iar ochii i s-au adâncit în orbite și i s-au închis la culoare.

Preotul a încercat să o exorcizeze, însă fără rezultat. Atunci a apelat la ajutorul unui medium, care i-a spus că fetița era în posesia unui obiect blestemat. Acesta se va rupe doar dacă obiectul respectiv își va schimba proprietarul.

După ce vânzătorul a preluat păpușa, a observat muște și limacși strângându-se în camere, fără vreo explicație pertinentă. De asemenea, a observat că dacă stătea mai mult în magazinul unde este așzată spre vânzare, se simte rău și îl invadează gândurile negative.

Citește și: Un cameraman a trăit clipe de groază atunci când a devenit ţinta unui atac paranormal! Imaginile sunt terifiante!

Ce recomandă vânzătorul să facă cel care își dorește să o cumpere

Pe lângă vocea satanică, vânzătorul susține că păpușa a fost surprinsă pe cameră în timp ce „performa manifestări extraordinare”. În descrierea produsului pe site-ul unde încearcă să o vândă, acesta scrie:

„Această păpușă nu este o jucărie. Acestui demon îi place să stoarcă de energie o cameră întreagă și să preia controlul asupra echipamentului și orice te înconjoară. Întotdeauna când am intrat în contact cu păpușa m-am protejat purtând cruci. Vă rog să faceți la fel.”

Totodată recomandă să se ardă salvie și să se facă ritualuri de curățare, astfel încât să se creeze un spațiu protejat. Vânzătorul specifică și faptul că viitorul cumpărător nu va avea șansa unui retur ori rambursare a sumei.

Citește și: Arată ca un monstru și se comportă de parcă e Halloween în fiecare zi! Infernum Asylum este demonul Instagramului

Sursa citată mai înainte specifică faptul că toți vânzătorii care au astfel de anunțuri au primit recenzii pozitive în trecut de la cumpărători care pot garanta că ceea ce spune despre păpușile posedate este adevărat.

Un bărbat fără nicio pregătire juridică a câștigat 26 de procese și a încasat onorariu. Cum a fost posibil... Un doodle special de la Google marchează 150 de ani de la nașterea olandezului Jaap Eden, campion mondial la patinaj și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x