Căutare Live

Surorile căsătorite cu același bărbat, care trăiește și cu verișoara lor. Care e povestea cuplului controversat

Joe Darger și cele trei soții ale sale, Vicki, Valerie și Alina Darger, sunt una dintre familiile de poligami care reușesc să uimească cu povestea lor.

Joe Darger și cele trei soții ale sale, Vicki, Valerie și Alina Darger, sunt una dintre familiile de poligami care reușesc să uimească cu povestea lor

Profimediaimages.ro

Cei patru Darger practică principiul ”plural marriage” sau poligamia, așa cum este descris în grupurile de ”mormoni fundamentaliști”. Totuși, spre deosebire de alte familii de poligami, cei patru au făcut lucrurile diferit.

Povestea cuplului Darger de poligami

Joe nu a încercat nici măcar să-și cucerească cele trei soții. În liceu, atât Alina, cât și Vicki, au fost atrase de Joe și au decis să-l curteze împreună.

”M-am uitat la Vicki și am fost ceva de genul: Hei, este prietena mea și o iubesc. Amândouă suntem deschise și el este un tip foarte bun - să vedem dacă putem face acest lucru să funcționeze.”, a povestit Alina, verișoara celor două suori pentru ABC News.

Rezultatul a fost o propunere comună, urmată de o nuntă dublă în 1990. Un deceniu mai târziu, într-o altă întorsătură surprinzătoare, Joe s-a căsătorit cu sora geamănă a lui Vicki, Val, după ce aceasta a divorțat de primul soț. Acum, familia Darger are 25 de copii și 17 nepoți.

Citește și: Heather Johnson suferă de lipoedem, dar asta nu a împiedicat-o să devină model. Cum arată femeia căreia nu îi pasă de celulită

Joe și cele trei soții ale sale au trăit ca poligami, ani la rând, în secret. În cele din urmă, au decis să nu se mai ascundă după ce fostul lider al FLDS a fost arestat.

Acum se mândresc cu familia lor, bifează apariții la tv, și chiar au publicat o carte: ”Love Times Three: Our True Story of a Polygamous Marriage”. Ba mai mult, povestea familiei lor a inspirat parțial seria HBO Big Love.

Cum trăiesc soții Darger

Spre deosebire de alte cupluri poligame, soții Darger spun că locuiesc împreună sub același acoperiș și împart o singură bucătărie fără mari probleme. Cu toate acestea, fiecare soție are propriul dormitor și zona privată a casei.

Citește și: Nicholas Cherrywood are o obsesie bizară. Cum arată dormitorul lui plin de ursuleți de pluș

Citește și
Colaj cu concurneții de la Asia Express, sezonul 4 și ediția speciala de la Chefi la cuțite
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
Florian Munteanu imbracat in costum si fluturand steagul romanesc
Florian Munteanu, fost pugilist devenit actor la Hollywood, flutură steagul românesc și antrenează luptători pentru filme
Florian Munteanu, fost pugilist devenit actor la Hollywood, flutură steagul românesc și antrenează luptători pentru filme
felicitare cu urare de la multi ani romania de 1 decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Mai multe articole

Mândri de modul în care trăiesc, cei patru soți Darger luptă activ pentru răspândirea poligamiei.

Ce este poligamia

Poligamia este de trei feluri, conform Wikipedia:

  • Poliginia - în care o persoană de sex masculin se căsătorește cu mai multe persoane de sex feminin.
  • Poliandria - în care o persoană de sex feminin se căsătorește cu mai multe persoane de sex masculin,
  • Căsătoria de grup - în care mai multe persoane de același sex se căsătoresc cu mai multe persoane de sex opus sau persoane de același sex.

Trebuie menționat că în cazul poliginiei și poliandriei femeile, respectiv bărbații pot fi sau nu căsătorite/căsătoriți între ele/ei.

Citește și: Diferența de înălțime dintre ei nu a stat în calea dragostei lor. James și Chloe, cuplul cu cea mai mare diferență de înălțime

Poligamia face parte din poliamor, dar marea diferența este ca poligamia este o căsătorie, legală în multe țări ale lumii, pe când poliamorul nu este neapărat o relație legalizată. 2% din populația globului se află în uniuni sau căsătorii poligame.

Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Ea este femeia care mănâncă pământ în fiecare zi, de peste 15 ani. Ce au descoperit medicii...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri