Diferența de înălțime dintre ei nu a stat în calea dragostei lor. James și Chloe, cuplul cu cea mai mare diferență de înălțime

Diferența de înălțime dintre ei nu a stat în calea dragostei lor. James și Chloe, cuplul cu cea mai mare diferență de înălțime

James Lusted, în vârstă de 33 ani, și iubita lui soție Chloe, în vârstă de 27 ani, au intrat în Cartea Recordurilor, fiind cuplul cu cea mai mare diferență de înălțime.

Profimedia

James Lusted, în vârstă de 33 ani, și iubita lui soție Chloe, în vârstă de 27 ani, au intrat în Cartea Recordurilor, fiind cuplul cu cea mai mare diferență de înălțime.

James Lusted suferă de nanism, dar acest lucru nu l-a împiedicat să fie într-o relație cu o femeie de înălțime normală, cum e Chloe, care măsoară 1,62 cm. Iubitul ei soț are doar 1 metru înălțime, dar nimic nu a putut să stea în calea fericirii lor.

Chloe, o profesoară în vârstă de 27 de ani, și soțul ei, James au intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai mare diferență de înălțime. La nunta lor, James a folosit o scară pe care s-a urcat pentru a se putea uita în ochii iubitei sale și pentru a săruta după ce a spus “Da”.

Diferența de înălțime de 62 centimetri i-a unit

Guiness Cartea Recordurilor i-a felicitat pe cei doi, după ce au scos la iveală faptul că aceasta este cea mai mare diferență de înălțime, de 62 centimentri, între parteneri de sex diferit, categoria în care femeia e mai înaltă decât bărbatul.

Citește și: Familia în care e o zi de naștere la fiecare 23 de zile. Cât de mulți copii au Rick și Cathy Arndt

James este actor de pantomime și suferă de un anumit tip de nanism cunoscut drept Displazie Distrofică. El și Chloe, de profesie profesoară, s-au căsătorit în 2016, iar James a folosit o scară pentru a-și săruta mireasa.

Deși înainte să îl cunoască pe James Chloe spunea că e atrasă doar de bărbați mai înalți, se pare că James a avut acel ceva care a atras-o pe frumoasa blondină.

“Există cineva special pentru fiecare dintre noi, și e posibil să nu fie cine îți imaginezi tu. Sper ca povestea noastră de dragoste să îi învețe pe alții că nu poți să judeci o carte după coperți și fiecare dintre noi avem povestea noastră personală, în spatele felului în care arătăm”, a declarat Chloe.

James și Chloe, o iubire ca în filme

James sau Jay, așa cum îl strigă apropiații, s-a născut cu nanism moștenit genetic, dar, din fericire, fetița lui și a lui Chloe nu a moștenit această afecțiune.

“Să-mi țin fiica în brațe este cu siguranță în top două lucruri preferate de făcut. Să mă însor cu Chloe a fost primul”, a declarat James emoționat.

Citește și: Klara Lima a cheltuit 1 milion de dolari să se transforme în ”păpușa Barbie de Miami”. Cum arăta înainte

De-a lungul relațiilor lor, James și Chloe au fost puși în situații stânjenitoare de către cie din jur, dar acestea nu i-au împiedicat să se iubească în continuare. La o întâlnire la restaurant, un ospătar i-a adus lui James o carte de colorat și creioane pentru că a crezut că e un copil, din cauza înălțimii sale.

“Am ajuns într-un punct în care trebuia să-mi spun mie însămi că această boală nu îmi e datoare, dar eu îi sunt recunoscător afecțiunii mele. Am vrut mereu să fiu la fel ca ceilalți și am vrut să-mi trăiesc viața într-un mod măreț, dar într-un corp mic”, a mai adăugat James.

Ultimele știri