Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Tânăra activistă, Greta Thunberg, este călător în timp? Adolescenta seamănă izbitor cu un personaj dintr-o fotografie veche de 120 de ani - FOTO

Greta Thunberg, activistă în domeniul mediului, în vârstă de 16 ani, nu este ocupată doar cu provocarea liderilor mondiali pentru a reduce poluarea sau cu mobilizarea tinerilor ca să lupte pentru climă, aceasta călătorește și în timp?

Chipul Gretei într-o fotografie din secolul al 19-lea

Este consensul la care s-a ajuns pe rețelele de socializare, cel puțin. Utilizatorii au dezgropat o fotografie din secolul al 19-lea cu o fată care arată izbitor cu adolescenta din secolul 21. „Fotografia, veche de 120 de ani stârnește teoriile că activista climatică și eroina de mediu, @GretaThunberg, este, de fapt, o „călătoare în timp" care a călătorit aici pentru a salva planeta noastră! pentru a salva Pământul. Putem folosi ajutorul pe care îl primim!", a scris o persoană.

Un alt utilizator a venit cu o teorie mult mai sângeroasă: „fotografia este din viitorul distopic. Aruncați o privire mai atentă: Doppelgangerul lui Thunberg este unul dintre cei trei copii din fotografie din 1898. În arhivele digitale ale Universității din Washington Libraries, acestea cerneau aur pe teritoriul canadian Yukon”.

Adolescenta nu a răspuns la aceste afirmații, deoarece a plecat deja spre Portugali, cu yachtul său cu emisii zero. Dar ea a împărtășit această fotografie alb-negru înainte de începerea teoriilor călătoriei în timp. Poate că a văzut că vine. Sau poate că acest lucru este doar una dintre acele fețe atemporale, potrivit CCN.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro