Antena Căutare

Tânăra care vrea să devină o păpușă Barbie nu mai are loc în mașină din cauza sânilor, dar nu renunță la visul ei: „Mă lupt...”

O tânără de 23 de ani are un țel bine stabilit și nu vrea să renunțe la el cu orice preț. Vrea să se transforme în Barbie și nu are de gând să renunțe la operțiile estetice de mărire a bustului, chiar dacă întâmpină probleme. Cum arată acum și ce transformări vrea să mai facă.

colaj foto cu o tânără cu bust mare Galerie
Tânăra care vrea să se transforme în păpușa Barbie spune că nu mai are loc în mașină, dar nu vrea să renunțe la operațiile de mărire a bustului | Profimedia

Amber May, o femeie de 23 de ani care este autoproclamată „bimbo”, a recurs la cinci operații estetice de mărire a sânilor. Cu toate că nu mai are loc în mașină și cei doi jur se tem că ar putea să-i explodeze implanturile la un moment dat, tânăra spune că nu este dispusă să renunțe la intervențiile chirurgicale. Ea își dorește cu orice preț să arate precum o păpușă Barbie.

Ea e tânăra care susține că are 7.000 de iubiți, însă nu s-a văzut cu niciunul: „Ei îmi spun că le fac viața mai bună”

Suma exorbitantă de bani pe care tânăra a scos-o din buzunar pentru a arăta așa

Amber May este de meserie fotomodel și susține că implanturile ei cântăresc în momentul de față cât o piatră întreagă, echivalentul a două cărămizi de dimensiuni standard.

A cheltuit 70.000 de lire sterline pe diverse intervenții de chirurgie plastică. Pe lângă operațiile de mărire a sânilor, femeia a mai recurs la liftinguri braziliene de fund, filler facial, lucrări dentare ample și două operații la nas. Este obsedată de aspectul ei fizic și vrea să obține un rezultat asemănător cu cel al păpușii Barbie.

Citește și: Când trebuie să îţi faci griji în privinţa durerii de sâni

Cu toate că abia așteaptă să se opereze din nou anul acesta, Amber spune că a are parte și de provocări în viața de zi cu zi.

„Sânii mei mă limitează în unele lucruri, cum ar fi exercițiile fizice și legatul șireturilor. Mă lupt să găsesc haine care să mi se potrivească. A trebuit chiar să-mi iau o mașină mai mare pentru a putea încăpea în ea”, a mai spus ea.

Pentru următoarea operație estetică, Amber va scoate din buzunar suma de 30.000 de lire și va merge în Belgia pentru această intervenție. Tânăra a dezvăluit că a fost greu pentru ea să găsească un medic suficient de curajos care să fie de acord să-i mărească din nou sânii.

„Este greu să găsești un chirurg care să facă implanturi mai mari decât mărimea mea actuală - sunt doar câțiva în lume care o fac. Abia aștept să văd cum vor arăta!”, a mai spus ea.

„Mi-am întâlnit logodnicul în ziua nunții cu altcineva”. Povestea de iubire a cuplului a luat imediat o turnură mai surprinzătoare

Cu ce ocupa tânăra care vrea să devină precum păpușa Barbie

Amber spune că și-a plătit singură toate aceste intervenții chirurgicale și se întreține cu ajutorul banilor pe care îi face din Onlyfans. Pentru că a investit în aspectul ei fizic, acum a început să și facă bani din asta. Tânăra este model Onlyfans și spune că cei care plătesc abonament pe platformă sunt înnebuniți după sânii ei.

Însă mai are parte și de critici din partea fanilor.

„Cei mai mulți dintre fanii și adepții mei îmi iubesc sânii. Dar primesc adesea comentarii de la troli pe pagina mea TikTok care spun că am mers prea departe sau că sânii mei vor exploda - dar eu îi ignor. De când i-am făcut mai mari fac mai mulți bani. Îmi place cum arată pieptul meu, iar fanilor mei adevărați le place, de asemenea, să mă vadă cum mă fac mai mare. 'Bimboficarea' este o identitate și este un mod de a mă exprima. Îmi place aspectul fals, tot ce este roz și să mă pun în valoare", a declarat ea, potrivit Mirror.

Ea e tânăra care susține că are 7.000 de iubiți, însă nu s-a văzut cu niciunul: „Ei îmi spun că le fac viața mai bună”... Momentul dramatic în care o cânăreață își seceră fața pe scenă. Făcea o acrobație la trapez când a pățit necazul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x