Antena Căutare

Ea e tânăra care susține că are 7.000 de iubiți, însă nu s-a văzut cu niciunul: „Ei îmi spun că le fac viața mai bună”

Nala Ray, căci despre ea este vorba, se arată încântată de relațiile „la distanță” și spune că le trimite partenerilor mesaje în fiecare dimineață. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba, dar și cum arată din cap până în picioare!

Ea e tânăra care susține că are 7.000 de iubiți virtuali și nu s-a văzut cu niciunul. De ce nu poate avea o relație cu un bărbat real Galerie
Ea e tânăra care susține că are 7.000 de iubiți virtuali și nu s-a văzut cu niciunul. De ce nu poate avea o relație cu un bărbat real | Profimedia

Tânăra în vârstă de 25 de ani este din California și susține că este mult mai convenabil pentru ea să aibă iubiți pe internet decât în viața reală.

Nala Ray a explicat că este foarte greu pentru ea să își găsească un partener real care să nu fie intimidat de felul în care arată, dar și de succesul său financiar, dobândit ca urmate a notorietății sale pe platforma pentru adulți Onlyfans, potrivit Profimedia. Iată cum o tratează, în schimb, bărbații din mediul online!

Citește și: „Mi-am întâlnit logodnicul în ziua nunții cu altcineva”. Povestea de iubire a cuplului a luat imediat o turnură mai surprinzătoare

Ea e modelul Onlyfans care susține că se întâlnește cu 7.000 de bărbați: „Sunt foarte mândră de aceste conexiuni”

Modelul OnlyFans, care câștigă aproximativ 240.000 de lire sterline pe lună, spune că s-a săturat de parteneri „posesivi” și alege, în schimb, să se concentreze pe multitudinea de iubiți virtuali. Ea a descris cum decurge o zi din viața ei:

„În fiecare dimineață le trimit iubiților mei ceva vesel, iar unii dintre ei îmi răspund și vorbim puțin. Purtăm conversații despre viețile lor, despre cum arată ziua lor, cum au dormit. Este ca o relație completă. Sunt foarte mândră de aceste conexiuni, eu sunt prietena lor virtuală. Am două opțiuni: fie am un singur iubit, care să nu suporte faptul că mă fac remarcată în public sau că fac mulți bani, fie mă întâlnesc cu un tip online. Eu aleg cea de-a doua variantă.”, a spus Nala Ray, citată de mirror.co.uk.

Care e motivul pentru care nu își poate face o relație reală, dar și ce părere au bărbații din mediul online despre ea

Tânăra din America a mai explicat că relațiile anterioare au început să se destrame tocmai din cauza faptului că bărbații pe care îi întâlnea se speriau de ea, văzând-o ca pe cea care întreține familia:

„(...) Sunt intimidați de faptul că eu sunt cea care întreține familia. Așa că fie sunt prea posesivi, fie prea nesiguri, iar eu pur și simplu nu pot face față la asta.”, a mai adăugat tânăra, citată de sursa menționată mai sus.

Într-un final, ea a reușit să strângă în jurul ei o comunitate enormă de bărbați care să o placă așa cum este și care să îi mulțumească în fiecare zi pentru că există:

„Bărbații îmi spun că le fac viața mai bună și asta mă face să mă simt foarte bine. Vorbesc cu fiecare și filmez conținut pentru ei, arătându-le exact cum sunt. Acest lucru ne întărește foarte mult legătura și este și foarte interesant.”, a mai precizat Nala Ray, citată de sursa menționată mai sus.

Citește și: Ea e modelul care și-a dorit „un corp subțire cu niște curbe imposibile”. Suma exagerată pe care a plătit-o ca să arate așa

Solstiţiul de vară are loc astăzi. Va fi cea mai lungă zi din an. La ce oră debutează fenomenul... Tânăra care vrea să devină o păpușă Barbie nu mai are loc în mașină din cauza sânilor, dar nu renunță la visul ei: „Mă l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x