Antena Căutare

Tarzan în carne și oase. Cum arată bărbatul care a trăit în junglă timp de 41 de ani

Povestea acestui bărbat este dovada capacității umane de supraviețuire și de adaptare indiferent de circumstanțe.

colaj Ho Van Lang Tarzan în jungla vietnameză
Ho Van Lang, în vârstă de 49 de ani, a trăit 41 de ani în jungla vietnameză | Youtube

Ho Van Lang, în vârstă de 49 de ani, a trăit 41 de ani în jungla vietnameză, împreună cu tatăl, Ho Van Thanh, și fratele său mai mare, Tri. Traiul lor în mijlocul junglei a început în 1972, odată cu tragica moarte a mamei lui Ho Van Lang și a celorlalți doi frați.

Tatăl lor, Ho Van Thanh, a hotărât să lase în urmă civilizația după decesul soției sale. Acesta și-a luat băieții și s-a aventurat în junglă, unde a supraviețuit mai vine de 40 de ani.

Trioul nu s-a întâlnit decât cu cinci oameni de-a lungul celor 41 de ani de trai în jungla vietnameză. În respectivele momente, ei s-au retras cu rapiditate din calea necunoscuților, ascunzându-se și mai temeinic de lumea civilizată.

Citește și: Un bărbat a supraviețuit 31 de zile în jungla amazoniană doar cu viermi și propria urină. Cum a fost găsit

Bărbatul a trăit în junglă timp de 41 de ani

Potrivit Bright Side, în 2015, Alvaro Cerezo i-a descoperit aproape de districtul vietnamez Tay Tra. Toți trei au fost aduși în sat, unde Ho Van Lang a văzut femei pentru prima dată. El nu știa de existența acestora. În mod surprinzător, tatăl nu i-a explicat niciodată diferența dintre un bărbat și o femeie.

Lang posedă abilități extraordinare de supraviețuire, fiind capabil să vâneze pentru a-și procura hrana necesară. Acesta folosește diferite metode de vânătoare, care pot fi dezvoltate doar în sălbăticie. Când trăia în junglă, acesta consuma, de obicei, fructe, miere, maimuțe, șerpi, șopârle, broaște, iar preferatele lui sunt capetele de șobolani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tri își descrie fratele ca fiind „un copil în corpul unui bărbat”. De asemenea, acesta adaugă faptul că „Lang nu înțelege multe dintre conceptele de bază ale societății moderne. Și-a petrecut întreaga viață în junglă.”

Citește și: Cursă periculoasă la America Express, în jungla din Guatemala, azi de la 20:00! Cătălin Scărlătescu: „Mi-o luase inima razna rău!”

Cum se adaptează la viața în comunitate

Fratele lui Lang subliniază faptul că Lang este doar un copil. „Dacă îi spun lui Lang să rănească pe cineva, o va face. Lang e doar un copil. Nu știe nimic. Mulți oameni știu ce e bine și ce e rău, dar fratele meu nu.”

Primul an în afara jungeli a fost unul deosebit de dificil pentru Lang. Sistemul său imunitar a avut nevoie de timp pentru a se adapta la noi baterii. Cu toate acestea, Cerezo dă asigurări asupra faptului că Lang se adaptează la noua sa viață și îi aduc bucurie interacțiunile dintre oameni și animale.

Nu cunoaște frica și este atras de tot ce este periculos

Cerezo îl consideră unul dintre cei mai adorabili oameni pe care i-a întâlnit de-a lungul vieții. Cu toate acestea, și el remarcă faptul că nu știe ce este bine și ce este rău.

Exploratorul Alvaro Cerezo menționează faptul că lui Ho Van Thanh încă îi este frică să se întoarcă la o viață normală. De asemenea, acesta încă vizează la ziua în care se va întoarce în junglă.

Citește și: O broască cu o greutate record a fost găsită într-o junglă din Australia. Cât cântărește și de ce a fost ucisă imediat după

Povestea lui Ho Van Lang este un indicator foarte bun al nevoii de conexiune și relaționare care sălășluiește în om. Este o dovadă incontestabilă a faptului că omul este menit să trăiască printre semenii săi, în comuniune cu aceștia.

De asemenea, puterea acestuia de a se adapta la o nouă viață în cadrul unei comunități înfățișează forța spiritului uman, al potențialului din fiecare dintre noi.

Testul care îți va dezvălui personalitatea. Află dacă farmecul personal îi vrăjește pe ceilalți sau dacă ai un spirit si... Care este, de fapt, soarta oamenilor ce au căutat nemurirea. Ce s-a ales de cei care au apelat la criogenie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x