Antena Căutare

TAXI-Boc: Sorin Oprescu i-a platit 19 lei premierului pentru o cursa

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, "a platit'' vineri cursa de la Palatul Victoria la Stadionul National 'Lia Manoliu' pe care a parcurs-o, impreuna cu premierul Emil Boc, in masina acestuia din urma.

Cursa a fost inregistrata cu un aparat de taxat pe care primarul general il avea asupra sa, emitand la sfarsitul scurtei calatorii o chitanta de 19 lei.

"A fost pur si simplu o gluma, pentru ca a zis (n.r. - Emil Boc) 'domnule, daca esti amabil, vino si ia-ma sa mergem impreuna, iar eu am spus: nicio problema", a explicat Oprescu la Stadionul National.

De fapt, a adaugat el, cursa pe care trebuia sa o efectueze impreuna cu premierul in masina primariei nu a mai avut loc si atunci s-a deplasat la Palatul Victoria, de unde a plecat cu masina premierului.

Oprescu si-a explicat gestul de a folosi un aparat de taxat pentru a inregistra cursa ca pe o gluma drept raspuns la o alta facuta de premierul Emil Boc, care a spus ca doreste sa-si achite calatoria daca se va deplasa la stadion cu masina primarului general.

"Atunci am cerut un aparat de taxat, pentru ca dansul a facut o gluma si a spus ca vrea sa plateasca. Dar nu s-a mai intamplat acest lucru si atunci mi-am rupt eu chitanta, ca sa nu-mi aud vorbe", a afirmat Oprescu.

Premierul Emil Boc si primarul general al Capitalei s-au deplasat vineri la Stadionul National "Lia Manoliu", la solicitarea sefului Guvernului, pentru a vedea stadiul lucrarilor.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! Statuie uriasa Marylin Monroe - instalata in Chicago... Boc: L-am prins in brate pe ambasadorul Frantei si datorita orelor de gimnastica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x