Antena Căutare

Boc: L-am prins in brate pe ambasadorul Frantei si datorita orelor de gimnastica

Premierul Boc a povestit, la un post de televiziune, cum a reactionat in momentul in care ambasadorul Frantei la Bucuresti, Henri Paul, a lesinat, informeaza Mediafax.

Boc a relatat ca a vazut cu coada ochiului ca se intampla ceva si ca a decis sa intervina cand a inteles ca nu e "de gluma". Premierul a mentionat ca a reusit sa-l prinda pe Henri Paul in brate si datorita orelor de gimnastica.

"Am vazut cu coada ochiului ca ceva se intampla, ca ambasadorul a pus mana pe pupitru intr-un mod mai deosebit, iar cand am vazut ca nu e de gluma am intervenit si l-am prins in brate. Era o caldura sufocanta", a declarat Boc.

El a sustinut ca a reusit sa-l prinda in brate pe ambasador si datorita exercitiilor parcurse periodic la sala de gimnastica.

Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Henri Paul, a lesinat in bratele lui Boc. Diplomatul, in varsta de 59 de ani, si-a revenit dupa cateva minute.

Diplomatul si-a pierdut cunostinta in timp ce sustinea un discurs. Premierul Emil Boc, aflat in apropierea ambasadorului, l-a spijinit pe acesta si l-a ajutat sa se ridice.

Langa diplomat se afla si Mircea Geoana, care a sarit, de asemenea, in ajutorul lui Hanri Paul. Diplomatul si-a revenit imediat, primind un pahar cu apa de la organizatori.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

TAXI-Boc: Sorin Oprescu i-a platit 19 lei premierului pentru o cursa... VIDEO! Targu Jiu: Doi pui de tigru siberian, vedete la zoo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x