Antena Căutare

Te vor face sa plangi: Imaginile care iti vor reda increderea in umanitate!

Ti-ai risca viata pentru a salva un miel? Sau ai oferi carti gratuite saracilor care doresc sa citeasca? Ai renunta la interesele tale pentru a ajuta un coleg aflat la ananghie? Daca tu esti pregatit sa te implici in toate aceste actiuni, atunci afla ca mai sunt si alti oameni pe aceasta lume care ar face acelasi lucru ca si tine.

Intotdeauna vor fi vremuri bune, dar si rele, insa de cele mai multe ori ne pierdem increderea in ceilalti si chiar in noi insine. Insa nu conteaza cata durere si suferinta este in lume, caci mereu vor exista oameni care nu si-au pierdut speranta si care ne pot inspira sa facem si noi ceea ce trebuie, ceea ce este... uman.

Site-ul faithinhumanityrestored.com (trad: increderea in umanitate redata) se bazeaza tocmai pe aceasta idee de empatie fata de aproapele nostru, postand, zilnic, imagini si povesti din toata lumea, care descriu scenarii in care sunt implicati oameni cu o inima mare si cu intentia de a ajuta fara sa doreasca nimic in schimb.

Zilele trecute, doi tineri norvegieni au fost pe punctul de a-si pierde vietile, incercand sa salveze un miel care cazuse in ocean. Un fotograf amator a surprins aceasta scena, care a facut imediat inconjurul lumii.

Un librar din Statele Unite si-a deschis un anticariat care are urmatorul anunt la intrare: "In timpul orelor de lucru, orice carte costa 50 de centi. Cand magazinul se inchide, simte-te liber sa imprumuti sau sa le iei si sa-mi platesti cand poti. Daca nu ai bani, dar vrei sa citesti, serveste-te".

Un restaurant al lantului de fast-food Subway, din SUA, are un program special: timp de doua ore pe saptamana, oamenii strazii si familiile sarace sunt invitate sa manance in voie in restaurantul respectiv.

Pompierii din Statele Unite sunt cunoscuti pentru atitudinea lor altruista. Si nu doar fata de oamenii pe care ii salveaza, ci si de animalutele care au nevoie de ajutorul lor. Imagini impresionante arata cum un pompier ii administreaza unei pisicute o masca de oxigen.

Click aici pentru a vedea GALERIA FOTO!

VIDEO! SUA: A nascut pe autostrada, cu sotul la volan... VIDEO! Vezi cum se antreneaza scafandrii de lupta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x