Antena Căutare

Te-ai întrebat vreodată cine este cel mai cunoscut om de pe YOUTUBE? Are 28 de ani și este urmărit de peste 60 de MILIOANE de PERSOANE! La cât se ridică averea lui

Să ai canal pe Youtube și să-ți creezi o comunitate importantă poate fi o modalitate de a obține un venit suplimentar sau, de ce nu, poate fi un job part-time sau chiar full-time. Dacă în ultima perioadă branduri celebre sau artiști își ”mută” activitatea pe această platformă, au fost alții care au ”simțit” puterea acestuia încă de la început. Un astfel de exemplu este Felix Kdjellberg, în vârstă de 28 de ani, care se mândrește cu peste 60 de milioane de abonați pe Youtube și milioane de dolari în conturi. 

Felix Arvid Ulf Kjellberg este considerat un adevărat star al Youtube, el fiind ocupantul primei poziții în clasamentul acestei platforme, având cele mai vizualizate clipuri, dar și cei mai mulți abonați, pe canalul lui de Youtube intitulat PewDiePie.

La doar 28 de ani, Felix se poate mândri cu o comunitate de oameni importantă pe această platformă, dar și cu milioane de dolari în conturi. Născut și crescut în Göteborg, Suedia, Felix a absolvit Göteborg Högre Samskola, iar mai apoi s-a înscris la Facultatea de Economie Industrială și Management Tehnologie de la Universitatea Tehnologică Chalmers. Nu i-a plăcut, însă, așa că a renunțat la universitate. Fără să se gândească că ar putea atinge succesul de acum, Kjelberg a creat canalul de Youtube ”PewDiePie în luna aprilie a anului 2009 și a început să comenteze jocuri video și memeuri. Trei ani mai târziu, canalul a început să crească, iar în cele din urmă a ajuns la un milion de abonați. În luna iulie. Câteva luni mai târziu, adunase două milioane de abonați și a semnat un parteneriat cu studiourile Maker, companie vândută către Walt Disney, în martie, pentru aproape un miliard de dolari. Ulterior, el a concurat pentru titlul de ”King of the Web”. A pierdut, însă, titlul, dar a reușit să câștige "Gaming King of the Web" și a donat toate câștigurile la World Wildlife Fund.

Te-ai întrebat vreodată cine este cel mai cunoscut om de pe YOUTUBE? Are 28 de ani și este urmărit de peste 60 de MILIOANE de PERSOANE! La cât se ridică averea lui

În luna aprilie a anului 2013, Kjelberg făcea senzație pe Youtube. Atinsese șase milioane de abonați, conform unor statistici publicate în New York Times, iar mai apoi a câștigat premiul "Most Popular Social Show", titlu deosebit de important, întrucât a concurat împotriva lui Jenna Marbles, Smosh și Toby Turner.

De asemenea, el a câștigat și "Starcount Social Stars Awards" găzduit de Singapore, în mai 2013.

Trei ani mai târziu, pe șase decembrie 2016, a atins 50 de milioane de abonați pe Youtube. Acum, însă, el se bucură de un succes și mai răsunător. Conform unei statistici făcute de Social Blade, Felix a publicat aproape 3.500 de clipuri pe Youtube, are peste 61 de milioane de abonați (61,589,351) și are peste 17 miliarde de vizualizări (17,381,107,590).

Te-ai întrebat vreodată cine este cel mai cunoscut om de pe YOUTUBE? Are 28 de ani și este urmărit de peste 60 de MILIOANE de PERSOANE! La cât se ridică averea lui

Ce înseamnă PewDiePie?

Canalul sau de YouTube s-a numit la început PewDie, o combinație între “pew”, zgomotul unei arme cu laser, și “die”, moarte. Pentru că la un moment dat a uitat parola, a mai adăugat “pie” la urmă.

Cel mai popular film postat de el pe YouTube este "A Funny Montage" care a strâns mai mult de 51 de milioane de vizualizări, de pe 4 iunie 2013.

PewDiePie - Ce avere are Kjelberg

PewDiePie, pe numele lui real Felix Jellberg, apare chiar și într-un top realizat de Forbes, loc ocupat pentru a doua oară. În 2017, el a reușit să adune 12 milioane de dolari în conturi, însă ar fi putut să facă și mai mulți bani. Din păcate, însă, el a fost implicat într-un scandal uriaș, după ce a făcut comentarii rasiste. Atunci, mai multe branduri, între care Disney și chiar Youtube, și-au retras publicitatea. Chiar și așa, numărul lui de abonați pe Youtube a continuat să crească.

În 2016, el a adunat în conturi 15 milioane de dolari, dar tot n-a avut un parcurs ”curat”. Ba mai mult, el a fost nevoit să-și ceară scuze pentru o glumă care a mers mult prea departe și ba chiar a făcut un gest obscen într-unul dintre clipuri, lucru ce a creat mare vâlvă pe rețelele de socializare.

Youtube a devenit un mod de lansare pentru celebrități încă din anul 2005. De atunci, numeroase persoane au devenit staruri pe această platformă reușind să aducă pe canalelelor lor milioane de persoane.

Conform Social Blade, printre vedetele care se bucură de succes pe Youtube se numără Justin Bieber, Ed Sheeran, Taylor Swift, fiind clasați în primele zece poziții.

Sursa: wikipedia, socialblade, forbes, businessinsider

Fenomenul straniu care se va abate asupra României în următoarele ore! Motivul pentru care zăpada ce va cădea ar putea f... Cum alegi cel mai bun scaun directorial din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x