Antena Căutare

Fenomenul straniu care se va abate asupra României în următoarele ore! Motivul pentru care zăpada ce va cădea ar putea fi  portocalie

Ninsoarea abundentă care va cădea în următoarele ore în mai multe zone ale țării ar putea să capete o nuanță ușoară de portocaliu, atrage atenția meteorologul Romica Jurcă. 

Conform acesteia, se pare că zăpada căzută în România în următoarele ore ar putea prinde o culoare portocalie, fenomenul fiind provocat de un ciclon care aduce în țara noastră praf saharian din Africa.


„Pe nordul, centrul Europei este un aer foarte rece. Din Marea Mediterana ar veni un aer mai cald și umed, dar întâlnind acest aer rece, precipitațiile nu sunt sub formă de ploaie, ci sub formă de ninsoare. Acel ciclon foarte activ este un vârtej care absoarbe aerul de prin împrejurimi și îl ridică în atmosferă. De asemenea, poate să absoarbă și un aer din nordul Africii, un praf saharian, care poate să ajungă până la nivelul norilor sau în nori și, prin precipitare, acel aer saharian poate să dea o nuanță de culoare stratului de zăpadă”, a precizat meteorologul pentru Ziare.com.

Înca de joi dimineață ninge în Oltenia și în sud-estul Munteniei, dar ciclonul respectiv ajunge în România, cel mai probabil, joi seară sau vineri, așa că rămâne de văzut ce culoare va avea zăpada în această perioadă.

Cum știi dacă te afli sau nu în relația potrivită! Semne care te ajută să ”descifrezi” totul ... Te-ai întrebat vreodată cine este cel mai cunoscut om de pe YOUTUBE? Are 28 de ani și este urmărit de peste 60 de MILIOA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x