Antena Căutare

"Țeapa" luată de o româncă. A dat peste 1000 de euro pe un cățeluș de rasă, dar a avut o surpriză când i s-a spus adevărul

O româncă, originară din Sibiu, și-a dorit un animal de companie, așa că și-a cumpărat un cățel de talie mică.

catel de rasa
Țeapa luată de o româncă. A dat peste 1000 de euro pe un cățeluș de rasă, dar a avut o surpriză când i s-a spus adevărul | Profimedia

Femeia este stabilită în Austria, în orașul Innsbruck, iar de curând a avut parte de o experiență neplăcută.

Citește și: Cazul real al fetiței care la doi ani cântărea 3 kg și părea bebeluș. Cum arată acum și cât de schimbată e viața ei la 15 ani

Ce a aflat o româncă, după ce a cumpărat un cățel de rasă. L-a dus la veterinar

Românca s-a gândit că este mai eficient să-și cumpere animalul de talie mică din România, pentru că în orașul unde locuiește, prețurile sunt mult mai mari. Femeia și-a dorit un cățel din rasa Poodle Caniche Mini Toy, scrie Ora de Sibiu.

Maria, pe numele său, a făcut câteva căutări pe platforma OLX, în speranța că va găsi anunțurile de care are nevoie.

Conform sursei citate anteriori, în anunț, stăpânul cățelului specifica rasa și punea accent pe faptul că are carnet de sănătate și pedigree, lucru care mai târziu s-a dovedit a fi neadevărat.

Femeia ar fi comandat câinele, urmând să stabilească cu proprietara detaliile de cumpărare, apoi cățelul putea să ajungă în Linz de unde a fost preluat de sibiancă.

Femeia a văzut că animalul de companie avea burta mare și se tot scărpina. După ce l-a dus la veterinar, a vrut să ia legătura cu cea de la care a cumpărat cățelul, însă nu i-a mai răspuns.

Citește și: Un polițist a crezut că salvează un maidanez, însă nici vorbă de așa ceva. Ce era animalul pe care l-a luat noaptea în mașină

„L-am dus a doua zi la veterinar și medicul mi-a spus că am adus cățelul ilegal și că nu are cip. Mi l-a luat, l-a băgat în carantină 21 de zile, timp în care îi va face injecțiile necesare. De marți este în carantină și pe 3 sau 4 aprilie trebuie să îl iau.

Îmi pare rău că s-a întâmplat așa pentru că eu mi-am dorit cățelul acesta. Doctorul mi-a zis că s-ar putea să nu fie rasa pe care am cumpărat-o eu, ci o corcitură, dar asta nu mă mai interesează, ci vreau să fie bine.

Am sunat-o pe doamna de la care l-am cumpărat să o întreb de ce m-a păcălit, dar mi-a blocat numărul. După o săptămână am sunat-o iar după alt număr și mi-a răspuns foarte urât și a zis că nu e vina ei, ci a medicului.

Citește și: O familie întreagă a intrat în podul noii sale case, dar nu i-a venit să creadă ce a găsit: „Nimeni nu ne-a anunțat”

I-am spus că dacă voia mai mulți bani îi dădeam, dar să nu mă pună în situația asta că aici nu e ca în România unde poți să ții un câine în curte și să nu te întrebe nimeni dacă e vaccinat”, a povestit ea.

Maria a plătit pentru cățel 450 de euro, plus încă 700 de euro din cauză că animăluțul se află în carantină: „Eu sper să nu îmi dea și amendă pentru că a ajuns cățelul în țară ilegal. Am făcut o greșeală, mai bine luam din Austria cățel”, a mai continuat românca.

Cazul real al fetiței care la doi ani cântărea 3 kg și părea bebeluș. Cum arată acum și cât de schimbată e viața ei la 1... Ea e tânăra care susține că e judecată pentru cum arată. Care e meseria pe care o practică, deși s-ar putea întreține di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x