Antena Căutare

Te-au invadat furnicile? Uite cum poți scăpa de ele, cu aceste ingrediente. Le ai și tu în casă

Furnicile reprezintă o reală problemă în bucătăriile gospodinelor, unde micile vietăți sunt atrase de resturile de mâncare, de coșul de gunoi sau pur și simplu de granulele de zahăr scăpat accidental și uitate în vreun colț al camerei.

Furnicile reprezintă o reală problemă în bucătăriile gospodinelor, unde micile vietăți sunt atrase de resturile de mâncare, de coșul de gunoi sau pur și simplu de granulele de zahăr scăpate accidental și uitate în vreun colț al camerei.

Soluțiile toxice par să reprezinte primul aliat la care se recurge. Vestea bună este că existe multe alte metode naturale, mai puțin periculoase pentru sănătatea celor din jur.

Astfel, poți prepara o soluție din ulei de arbore de ceai și eucalipt, eficientă împotriva inamicilor numărul unu ai bucătăriei. Amestecă 5 ml de ulei de arbore de ceai, 5 ml de ulei de eucalipt și 20 ml de alcool etilic. Soluția se va răspândi prin toate colțurile în care furnicile apar.

O altă metodă "sănătoasă" și cu mare efect este reprezentată de amestecul de drojdie, zahăr și bicarbonat. Se pare că această amestec funcționează pe principiul: zahărul le atrage, iar drojdia și bicarbonatul le elimină.

Povestea din spatele PRIMEI fotografii modificate! "Jennifer in Paradise" a dat startul imaginilor "lucra... Un doctor i-a salvat viaţa unui bebeluş născut prematur. Peste 30 de ani, viaţa medicului a stat în mâinile fostului pac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x