Antena Căutare

Un doctor i-a salvat viaţa unui bebeluş născut prematur. Peste 30 de ani, viaţa medicului a stat în mâinile fostului pacient

Se spune că orice în viaţă are un preţ, iar fiecare gest atrage după sine o reacţie similară, roata întorcându-se de fiecare dată. O observaţie care s-ar putea aplica cu succes şi într-un caz în care protagonişti sunt doi americani pe care viaţa i-a readus faţă în faţă după 30 de ani. Iar rolurile au fost inversate, salvatul devenind, la rândul său, salvator! Este povestea care a impresionat milioane de oameni care, fără îndoială, te va "mişca" şi pe tine!

Bebeluşul născut prematur a supravieţuit datorită unui pediatru

Doctorul Michael Shannon a încercat din greu să salveze viaţa unui bebeluş născut prematur care avea şanse de supravieţuire de 50%. După câteva zile, o serie de afecţiuni i-au pus sănătatea şi mai mult în pericol, iar doar o minune l-ar mai fi putut salva pe micuţul Chris! Minunea nu a fost neaparat una divină, ci înfăptuită de medicul Shannon, care a făcut dim imposibil, posibil în cazul bebeluşului. În cele din urmă, copilul a supravieţuit.

Medicul salvat de un pompier

30 de ani mai târziu, bebeluşul de atunci ajuns om matur, Chris Trokey a făcut acelaşi lucru, scoţându-l pe Michael Shannon dintr-un automobil accidentat. Fiind pompier. Chris a ajutat la scoaterea victimei dintre fiarele contorsionate. Maşina pediatrului fusese lovită de un camion pe autostradă. "Am aflat la spital când am început să vorbesc cu el şi mi-am dat seama cine e", a spus tânărul a cărui viaţă a fost salvată de către doctorul Michael Shannon.

Tânărul de 30 de ani nu avea nicio idee că Shannon se afla în acea maşină când Orange County Fire Authority a primit apelul de urgenţă. "Am aflat la spital când am început să vorbesc cu el şi mi-am dat seama cine e", a povestit fostul pacient a cărui viaţă a fost salvată de către doctorul Michael Shannon.

Reîntâlnire emoţionantă

După ce şi-a revenit, medicul a vrut să-şi întâlnească salvatorul, despre care ştia că e doar pompier.

"Este uimitor să-mi văd pacienţii cum cresc, însă este chiar incredibil ca unul dintre ei să-ţi reintre în viaţă exact când ai mai mare nevoie", a declarat Michael Shannon.
"Este unul dintre cei mai buni pediatri dintre cei pe care-i cunosc. Face asta de 42 de ani şi ar fi putut să se retragă, dar face asta încontinuare pentru că-şi iubeşte slujba.", a mai spus el.


Te-au invadat furnicile? Uite cum poți scăpa de ele, cu aceste ingrediente. Le ai și tu în casă... Le-ai făcut greşit până acum! Trucuri despre care habar nu aveai. Aşa îţi faci viaţa mai uşoară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x