Antena Căutare

Tehnologia este în floare! Rușii au testat realitatea virtuală pe vaci pentru a produce lapte mai bun

Ministerul rus al Agriculturii a explicat pe site-ul său web că, o turmă de vaci a fost echipată cu căști VR pentru îmbunătățirea producției de lapte. Aceasta nu este o glumă, iar rezultatele par convingătoare. 

Tehnologia este în floare! Rușii au testat realitatea virtuală pe vaci pentru a produce lapte mai bun
Căștile au fost adaptate special pentru a se potrivi vacilor | BBC News

"Experții au remarcat o reducere mare a anxietății vacilor și o îmbunătățire a stării de spirit emoționale", a declarat administrația agricolă regională din Moscova, adăugând că aceste efecte au fost testate în ansamblu de la efectivele Krasnogorsk Farm, toate receptive în același mod.

Pentru a implementa acest nou proces, Moscova a colaborat cu o echipă de medici veterinari și dezvoltatori de VR, după cum a spus ministerul, pentru a „crea un software unic care simulează o pășune de vară”, în timp ce are în vedere viziunea modificată a culorilor vaci, precum și intensitatea luminii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După mai multe experimente, rezultatele au confirmat că un mediu însorit și verde, deși în 3D, ar putea „calma” animalul și crește producția de lapte.

În plus, testele auditive au fost, de asemenea efectuate, iar rezultatele sunt finale. Difuzarea muzicii clasice în jurul unei pășuni ar avea un „efect pozitiv” asupra calității și abundenței laptelui. Acest experiment va fi însoțit de un studiu „mai profund” în lunile următoare pentru a evalua eficacitatea acestor noi tehnologii.

Are 30 de ani și nu va mai putea niciodată să mănânce: „Până și o gură de apă îmi provoacă dureri insuportabile”... Nici nu a știut ce l-a lovit! Un hoț a fost bătut de o femeie de 82 de ani: „Cred că a fost bucuros că s-a urcat în ambu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x