Antena Căutare

Teoria care-l provoacă pe Dumnezeu! Credincioșii din lumea-ntreagă SUNT ÎNGROZIȚI de ultima descoperire!

Analizând un amestec de probe de pământ și meteoriți, oameni de știință de la Universitatea din Bristol au o teorie asupra evenimentelor care au condus la crearea planetelor Pământ și Marte

Analizând un amestec de probe de pământ și meteoriți, oameni de știință de la Universitatea din Bristol au o teorie asupra evenimentelor care au condus la crearea planetelor Pământ și Marte.

Planeta crește printr-un proces de acumulare, o acumulare treptată de material adițional, în care se combină cu coliziunea vecinilor ei. Acesta este adesea un proces haotic, iar materialul se pierde, dar se și câștigă.

Corpurile planetare masive generează căldură substanțială, care, la rândul lor, produc oceane, magma și atmosfere temporare de rocă vaporizată. Înainte ca planetele să ajungă la aproximativ mărimea lui Marte, atracția gravitațională este prea slabă pentru a menține această atmosferă silicată.

Pierderea repetată a acestei anvelope de vapori în timpul creșterii coliziunii continue, determină modificarea substabțială a compoziției planetei. Dr. Remco Hin de la Școala de Științe ale Pământului, din cadrul Universității din Bristol, a condus cercetarea publicată în Nature. “Am furnizat dovezi că o astfel de secvență de evenimente a avut loc în formarea Pământului și a planetei Marte, folosind măsurători de precizie ridicată ale compozițiilor lor de izotopi de magneziu”, a declarat acesta, potrivit Science Daily.

Află toate detaliile AICI.

Ce poţi face cu un caiet, aţă şi lipici. Va ieşi o minunăţie, iar copilul tău te va iubi şi mai mult pentru un aşa cadou... Dependența de ciocolată a făcut-o să slăbească mai bine de 50 de kilograme! Cum arată azi tânăra care a renunțat la mânc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x