Antena Căutare

Test de PERSPICACITATE! Folosește orice semn din aritmetică și rezolvă calculul. Te-ai prins?

Un test de perspicacitate a reușit să pună la grea încercare internauții. Acestora li s-a dat imaginea de mai sus, iar cerința a fost următoarea: "Care este numărul minim de semne necesar pentru ca acest calcul să fie corect?"

Yoda.ro propune un test de perspicacitate care a reușit să pună la grea încercare răbdarea internauților. Acestora li s-a dat imaginea de mai sus, iar cerința a fost următoarea: "Care este numărul minim de semne necesar pentru ca acest calcul să fie corect?"

Premisa este una simplă! Ai următorul șir: "9 9 9 9=100". Precizarea este următoarea: Poate fi folosit orice semn din aritmetică (adunare, scădere, înmulțire, împărțire) sau alăturare.

TEST simplu de logică! 8 din 10 nu găsesc soluția. Ia o foaie și un pix și vezi ce rezultat obții

Ei bine, răspunsul corect este 2 semne!

Iată de ce:

Folosind alăturarea, unești prima pereche de 9 sau pe cea de-a două, iesind astfel 99. Între ceilalți doi 9 ramași, pui împărțire pentru a ieși 1 și apoi aduni cu cei 99. Iese astfel 99+9/9=100

VIDEO: Nu s-a putut abţine şi s-a drogat în timpul sarcinii! Cum se manifestă bebeluşul născut dependent de stupefiante!... Dovedit! Ce culori trebuie să porți la interviul de angajare pentru a obține jobul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x