Antena Căutare

VIDEO: Nu s-a putut abţine şi s-a drogat în timpul sarcinii! Cum se manifestă bebeluşul născut dependent de stupefiante! Imagini sfâşietoare

Inconştienţa unei femei a provocat revoltă pe reţelele de socializare, după ce un videoclip impresionant arată modul în care se manifestă un copil născut dependent de droguri.

Inconştienţa unei femei a provocat revoltă pe reţelele de socializare, după ce un videoclip impresionant arată modul în care se manifestă un copil născut dependent de droguri.

Inconştienţa unei femei care nu s-a putut abţine şi a continuat să se drogheze chiar şi în timpul sarcinii provoacă acum o durere sfâşietoare pentru micuţ, care a fost născut cu dependenţă de stupefiante.

Astfel, în videoclipul impresionant, care emoţionat şi revoltat o lume întreagă, se poate observa cum bebeluşului îi tremură picioarele în mod incontrolabil. Mai mult de atât, şocant este faptul că primul copil al femeii, fratele micuţului Braxton, s-a născut, de asemenea, dependent de droguri.

Iar mărturisirea femeii care i-a adus pe lume este mai mult decât revoltătoare, căci a recunoscut, printre lacrimi, în faţa jurnaliştilor, că în timpul sarcinii îşi injecta heroină.

Acum, însă, ea este "curată", după cum susţine, iar starea bebeluşului continuă se îmbunătăţească.

În ultimii zece ani, peste 130.000 de bebeluși s-au născut dependenți de droguri în Statele Unite ale Americii.

Sursa: metro.co.uk

Cel mai tare mister românesc: ”Călcâiul” de aluminiu de la Aiud. Civilizație extraterestră, avion german sau artefact de... Test de PERSPICACITATE! Folosește orice semn din aritmetică și rezolvă calculul. Te-ai prins?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x