Antena Căutare

Tinerii și-au cumpărat un siloz de cereale și l-au transformat TOTAL! „Aici locuim...”

Doi tineri au decis să facă ceva cu totul și cu totul inedit, așa că au cumpărat un depozit de cereale și au decis să îl transforme într-un loc mai mult decât special!

Doi tineri au decis să facă ceva cu totul și cu totul inedit, așa că au cumpărat un depozit de cereale și au decis să îl transforme într-un loc mai mult decât special!

Christoph și-a cumpărat depozitul pentru a-l folosi ca loc de aranjat diferitele obiecte de grădinărit. Totuși, cuplul s-a răzgândit și cei doi au decis să transforme locul în ceva mult mai special!

Au renovat, au reamenajat și...au făcut totul să arate precum un adevărat cămin, totul în numai 18 luni. Depozitul de cereale a devenit astfel un adevărat mini palat pentru cei doi, cu scară interioară și dormitor la etaj!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, pozele cu realizarea celor doi au ajuns pe internet și au devenit imediat virale în toată lumea.

„Aici locuim și ne-am obișnuit să ne mulțumim cu micile plăceri ale vieții, fără să căutăm luxul”, au declarat cei doi.

Așadat, cu puțină imaginație și un buget destul de restrâns, un om își poate face o casă ieșită din tipare!

Privești și te minunezi! Cum arătau adolescentele în urmă cu 9.000 de ani!... 36 de milioane de dolari cheltuiți pentru a-și răsfăța iubita! Fiul unui om de afaceri riscă ani buni de închisoare după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x