Antena Căutare

O femeie și-a transformat casa într-un adăpost pentru căprițele cu nevoi speciale: "Nu ştiu că ceva este în neregulă cu ele şi luptă cu toate puterile"

Toate căpriţele cu nevoi speciale au acum o căsuţă, datorită unei femei minunate, cu un suflet imens. Aceasta este hotărâtă să facă orice pentru a le oferi animăluţelor cu probleme o şansă la viaţă. 

Toate căpriţele cu nevoi speciale au acum o căsuţă, datorită unei femei minunate, cu un suflet imens. Aceasta este hotărâtă să facă orice pentru a le oferi animăluţelor cu probleme o şansă la viaţă.

"Am încercat să salvez căpriţele pe care ştiu că nimeni nu le-ar fi salvat, care sunt pe cale să fie eutanasiate. Acesta este casa me pentru căpriţe, spitalul lor (...)

Ele nu ştiu că ceva este în neregulă cu ei şi luptă cu toate puterile. Am văzut nişte lucruri îngrozitoare, însă ei continuă să lupte, să nu se dea bătuţi şi muncesc să îşi depăşească condiţia. Mi s-a spus că este nebunesc ce fac", mărturiseşte Leanne.

Jocul care a creat isterie în rândul tinerilor! CRBL şi campionii Kendama, în platoul lui Morar... Tânărul Mark, în pijamale, în cămăruța lui intunecată, acum 12 ani. Primea vestea că a intrat la Harvard! Tatăl l-a film...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x