Antena Căutare

Top 3 zodii care vor rămâne singure toată viaţa! Iubesc intens, dar se consumă repede

Dacă te întrebi de ce nicio relaţie nu funcţionează, sau de ce ai o vârstă înaintată şi încă eşti singur, află că şi zodia în care te-ai născut are legătură cu singurătatea.

antenastars.ro

Dacă te întrebi de ce nicio relaţie nu funcţionează, sau de ce ai o vârstă înaintată şi încă nu ai un partener sau o parteneră, află că şi zodia în care te-ai născut are legătură cu singurătatea.

Singurătatea poate fi uneori "moştenită" din stele, fapt pentru care antenastars.ro a realizat un top al celor mai ghinioniste zodii în dragoste şi care, în foarte puţine cazuri, întâlnesc marea iubire şi rămân cu ea până la moarte.

Scorpion - pentru că este genul de om care nu se împlică într-o relație decât dacă este complet sigur că celălalt merită atenția sa, ajunge să rămână, de cele mai multe ori, cu buza umflată. Este dur și exigent și nu admite jumătăți de măsură, așa că pentru acest nativ partenerul sau partenera trebuie să îndeplinească niște criterii bine stabilite. Așadar, mai greu cu astfel de pretenții...

Vezi AICI care sunt celelalte două zodii!

De cinci ani, câinele nu s-a dezlipit de mormântul stăpânului său. Cimitirul i-a devenit casă, iar tristețea, mod de a f... Schimbare URIAȘĂ pentru OMENIRE! Vom putea respira sub apă. Cum este posibil?...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x