Antena Căutare

Top 3 zodii care vor rămâne singure toată viaţa! Iubesc intens, dar se consumă repede

Dacă te întrebi de ce nicio relaţie nu funcţionează, sau de ce ai o vârstă înaintată şi încă eşti singur, află că şi zodia în care te-ai născut are legătură cu singurătatea.

antenastars.ro

Dacă te întrebi de ce nicio relaţie nu funcţionează, sau de ce ai o vârstă înaintată şi încă nu ai un partener sau o parteneră, află că şi zodia în care te-ai născut are legătură cu singurătatea.

Singurătatea poate fi uneori "moştenită" din stele, fapt pentru care antenastars.ro a realizat un top al celor mai ghinioniste zodii în dragoste şi care, în foarte puţine cazuri, întâlnesc marea iubire şi rămân cu ea până la moarte.

Scorpion - pentru că este genul de om care nu se împlică într-o relație decât dacă este complet sigur că celălalt merită atenția sa, ajunge să rămână, de cele mai multe ori, cu buza umflată. Este dur și exigent și nu admite jumătăți de măsură, așa că pentru acest nativ partenerul sau partenera trebuie să îndeplinească niște criterii bine stabilite. Așadar, mai greu cu astfel de pretenții...

Vezi AICI care sunt celelalte două zodii!

De cinci ani, câinele nu s-a dezlipit de mormântul stăpânului său. Cimitirul i-a devenit casă, iar tristețea, mod de a f... Schimbare URIAȘĂ pentru OMENIRE! Vom putea respira sub apă. Cum este posibil?...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x