Antena Căutare

Toți râd de Tess Holliday că este supraponderală până află câți bani îi aduce corpul său anual. Ce salariu fabulos are

Tess Holliday este una dintre femeile care este, de multe ori, privită cu ochi critici din cauza formelor sale. În pofida acestui lucru, tânăra își trăiește viața după propriile reguli, fără să-i pese de ce spun alții.

colaj de imagini cu tess holliday in galben si portocaliu Galerie
Tess Holliday este una dintre femeile care este, de multe ori, privită cu ochi critici din cauza formelor sale | Profimediaimages.ro

Rolul său, crede ea, este să redefinească industria modei. Fiind primul model de mărime 22 care a semnat cu o agenție importantă, ea luptă pentru a schimba acest domeniu și nu o face doar în fața camerei. Tess a creat campania #EffYourBeautyStandards pentru a contesta percepțiile tradiționale despre frumusețe.

”Corpurile noastre spun o poveste și călătoria tuturor este diferită, toată lumea este unică, specială. Singura problemă este că nu toți respectă acest lucru și înțeleg că nu trebuie să arătăm cu toții ca scoși din reviste sau precum o imagine perfectă ce întruchipează sănătatea.

Citește și: S-au mutat într-o nouă casă și brusc au început să audă sunete ciudate. Nu le-a venit să creadă ce au găsit în curtea alăturată

Avem atât de multe forțe în jurul nostru care încearcă să ne influențeze greșit. De ce să fim cel mai rău dușman al nostru? Chiar dacă nu aveți un partener pentru care să vă aranjați, făceți-o pentru voi. Relațiile cu noi înșine și corpurile noastre sunt cele mai importante pe care le vom avea vreodată”, declara modelul.

Chiar dacă nu dorește să-și schimbe corpul, Tess trece des pragul sălilor de sport pentru a se păstra în formă.

Recent, ea a fost pozată într-o ținută mulată, compusă dintr-un top crop și o pereche de colanți.

Citește și: Bănuia că iubitul o înșeală, așa că i-a întins o capcană și a filmat tot. Ce putea să facă bărbatul când a intrat peste el

Tess Holliday are o marcantă poveste de viață

Tess Holliday s-a născut pe 5 iulie 1985 în Laurel, Mississippi. Ea a fost nevoită să crească într-o familie greu încercată, cu un tată abuziv, care i-a împușcat mama. Pe lângă viața grea de acasă, Tess se lovea constant de răutățile copiilor de vârsta sa, care o luau în batjocură din cauza kilogramelor în plus.

La vârsta de 17 ani a abandonat școala din această cauză. Mai târziu, Tess Holliday a devenit cunoscută datorită formelor sale și numeroaselor tatuaje pe care le are, un detaliu care nu e văzut atât de des în revistele de modă sau pe podiumurile din întreaga lume.

Citește și: Nicola Sullivan pare o femeie normală până renunță la hainele sport. Copiii ei nu pot să o privească, iar străinii o evită

Pe plan personal, Tess are 2 copii - un fiu pe nume Rilee, pe care l-a născut când avea 20 de ani, și un al doilea fiu, născut în iunie 2016, când era căsătorită cu un fotograf din Australia.

Doar în 2021, publicațiile de specialitate au notat că Tess deține în conturi 5 milioane de dolari. De asemenea, salariul ei anual este estimat la 1,5 milioane de dolari.

S-au mutat într-o nouă casă și brusc au început să audă sunete ciudate. Nu le-a venit să creadă ce au găsit în curtea al... Denis Shevchenko a slăbit 90 de kilograme după ce a renunțat la un anumit tip de aliment! Cum arată azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x