Căutare Live

Tradiții de Paște din Buzău, Harghita şi Sinaia. Să învăţăm de la cele mai pricepute mâini cum se frămîntă cozonacul sau cum sunt încondeiate ouăle

În Joia Mare nu e rost de odihnă. Nici în bucătărie, nici în grădină şi nici în pensiunile sau hotelurile care se pregătesc pentru vizita oaspeţilor.

În Joia Mare nu e rost de odihnă. Nici în bucătărie, nici în grădină şi nici în pensiunile sau hotelurile care se pregătesc pentru vizita oaspeţilor. Ne-am oprit la Buzău, apoi în Harghita şi la Sinaia să învăţăm de la cele mai pricepute mâini cum se frămîntă cozonacul sau cum sunt încondeiate ouăle după reţete tradiţionale.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri