Antena Căutare

Transformarea incredibilă prin care a trecut un om al străzii. Ce s-a întâmplat după ce a fost tuns, bărbierit și hrănit

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, cunoscut doar ca Michael, a trecut printr-o transformare incredibilă atunci când a fost tuns, bărbierit și hrănit.

Om al strazii in timpul unui tunsori
Transformarea incredibilă a unui om al străzii | Instagram

Frizerul Jason Schneidman, din cadrul The Men’s Groomer, a publicat recent un video în care arată transformarea incredibilă a unui om al străzii, în vârstă de 30 de ani.

Michael e transformat în doar câteva minute datorită lui Jason și, după întreaga transformare, zâmbește încontinuu în video și a făcut și câteva declarații despre ce înseamnă schimbarea pentru el.

Michael, care locuiește pe străzi, s-a transformat total după tuns și bărbierit

Potrivit video-ului, Michael se luptă cu dependența de droguri și a fost transformat în doar câteva minute de la un aspect neîngrijit la unul care a atras atenția internauților din întreaga lume, ce au comentat că tânărul e de nerecunoscut.

Transformarea a fost posibilă datorită frizerului Jason Schneidman, ce deține Men’s Groomer Shop din Venice, California.

Printre clienții faimoși ai lui Jason se numără și James Corden și Jonah Hill și susține că ”un tuns poate schimba viața cuiva”.

În vârstă de 49 de ani, Jason iese des cu mașina de tuns pe străzile locale și oferă tunsori gratuite oamenilor străzii.

Jason a filmat transformarea lui Michael și a publicat-o pe contul de Instagram al salonului. La început, frizerul s-a ocupat de părul tânărului, după care a trecut la barbă, moment în care înfățișarea acestuia s-a schimbat complet, scrie Daily Record.

”Wow, ce față se ascundea acolo,” a declarat în video femeia care a filmat întreaga transformare.

După schimbare, Jason și Michael au discutat despre propriile dependențe. Frizerul a dezvălui că și el s-a confruntat cu dependența de cocaină în tinerețe, însă a reușit să își îndrepte viața, să se căsătorească și să deschidă salonul și fundația Mens Groomer.

Mai mult, Jason a promis că îl va ajuta pe Michael să renunțe la dependența de metamfetamină atunci când va dori acest lucru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alături de video, Jason a publicat și un mesaj emoționant: ”Despre asta e vorba la Fundația Men’s Groomer! Să mergem pe stradă, să le oferim tunsori oamenilor și poate să fim în locul potrivit cu mesajul despre recuperare ce poate salva viața cuiva.”

Comentariile video-ului au fost pline de complimente la adresa tânărului și de urări de bine în speranța că își va schimba viața.

Citește și: Transformarea prin care a trecut un om al străzii. Ce s-a întâmplat după ce a fost tuns, bărbierit și îmbrăcat în haine noi

”Ce zâmbet frumos, sper să renunțe la droguri și să găsească un țel în viață,” a scris cineva, urmat de un alt comentariu emoționant. ”Cred că mama sa a plâns când a văzut asta. Sper să își revină pentru oamenii care îl iubesc.”

Ce înseamnă când visezi bărbați? Atenție, te pasc evenimente încurcate... “Cel mai puternic copil din lume” a încetat din viață la vârsta de 21 de ani. Ce probleme de sănătate avea Jambik...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x