Antena Căutare

Trei generații de femei superbe au devenit virale pe internet. Te prinzi cine e cea mai tânără dintre ele?

O bunică se antrenează cot la cot cu fiica și nepoata ei în sala de fitness, iar mulți rămân surprinși când află că cele trei fac parte din generații diferite. Iată mai multe imagini cu ele!

Trei generații de femei superbe au devenit virale pe internet. Te prinzi cine e cea mai tânără dintre ele? Galerie
Trei generații de femei superbe au devenit virale pe internet. Te prinzi cine e cea mai tânără dintre ele? | Profimedia

Lesley Maxwell este o bunică în vârstă de 65 de ani, care a reușit să strângă în jurul ei o comunitate de fani care se declară plăcut surprinsă de felul cum arată, cu toate că a trecut de mult timp de prima tinerețe.

Însă, adevărata surpriză are loc atunci când oamenii descoperă că femeia are o fiică și o nepoată la fel de superbe, alături de care se antrenează cot la cot. Iar, când apar împreună, internauții le deosebesc cu greu!

Citește și: Cum arată „bunica fitness”. Lesley Maxwell dovedește că nu ești niciodată prea bătrân pentru a arăta bine în costum de baie

Care e mama, care e fiica, unde e bunica? Trei generații de femei superbe au devenit virale pe internet | Foto

Femeia în vârstă de 65 de ani susține că gena bună, dar și multele ore petrecute în sala de fitness o ajută să încapă excelent în hainele fiicei sale, pe numele ei Vanessa Christofi, dar mai ales în cele ale nepoatei, Tia Christofi, în vârstă de 22 de ani:

„Sunt norocoasă că pot să împart hainele cu fiica și nepoata mea. Când ne filmăm împreună, majoritatea hainelor provin din garderoba Tiei. Îi place extrem de tare să ne asorteze ținutele.”, a dezvăluit Lesley Maxwell, citată de dailymail.co.uk.

Cele trei femei superbe reușesc să atragă toate privirile atunci când pășesc împreună în sala de sport și ridică greutăți. Ele se fac remarcate nu doar prin antrenamentele provocatoare, ci și prin ținutele mulate, care fac cu atât mai grea misiunea de a-ți da seama ce vârstă are fiecare.

Lesley Maxwell, care e și antrenor personal în Melbourne, Australia, a mai adăugat că oamenii rămân șocați atunci când află că este, de fapt, bunică:

„Bănuiesc că este puțin ieșit din comun. Cu toate acestea, aș recomanda antrenamentul cu greutăți femeilor de toate vârstele, deoarece are atât de multe beneficii pentru sănătate.”, a spus ea, citată de dailymail.co.uk.

Bunica susține că oamenii rămân surprinși când află că fiica și nepoata ei fac parte din generații diferite

Lesley Maxwell a mai dezvăluit că toți rămân extrem de surprinși atunci când află că fiica și nepoata ei fac parte din generații diferite. Iar, când merge doar cu nepoata în sala de fitness, oamenii cred că este, de fapt, mama tinerei:

„Sunt luați prin surprindere când le spun că ea este bunica mea. Ne filmăm împreună în timpul antrenamentelor, iar oamenilor le place să ne vadă așa.”, a spus Tia Christofi./„Îmi place să petrec timpul cu mama și bunica. Ne motivăm și ne inspirăm reciproc în timpul sesiunilor noastre de sport. Sunt binecuvântată să am o familie atât de frumoasă.”, a mai adăugat tânăra, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Femeia care este confundată adesea cu sora nepoatei sale dezvăluie secretul tinereții ei. Cum se păstrează în formă

Suma uriașă investită de această femeie pentru două implanturi cu coarne și 100 de cercei. Cum arăta în adolescență... A câștigat la loto, dar continuă să meargă la muncă. Motivul pentru care vrea să țină totul secret...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x