Troc de criza: Grecii pot plati biletele de avion si cu... capre

Compania de transport aerian low-cost Rynair a anuntat suplimentarea zborurilor de pe aeroportul britanic Leeds Bradford catre insulele grecesti pentru anul viitor. Iar directorul Rynair, Michael O'Leary a declarat ca se va accepta orice forma de plata, inclusiv capre, informeaza cotidianul britanic Daily Telegraph.

Rynair a explicat ca a decis sa-si suplimenteze, din primavara anului 2012, cursele catre insulele grecesti, precum Kos, Corfu sau Creta, pentru a "profita de orice devalorizare greceasca".

Compania aeriana apreciaza ca, pe fondul crizei profunde ce traverseaza Grecia, afacerile din turism vor deveni mai importante ca niciodata vara viitoare.

Iar directorul Rynair a adaugat ca "oamenii ma tot intreaba care este pasagerul ideal: o persoana cu puls si card de credit", potriviti Daily Telegraph.

Foto: cheeseslave.com

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri