Antena Căutare

SOCANT! Un geniu din Rusia a dormit in casa cu 26 de femei moarte!

Anatoly Moskvina este numele rusului care a socat o lume intreaga. Considerat de foarte multi oameni un adevarat geniu, barbatul a dormit cu 26 de cadavre de femei in casa sa din Nizhny Novgorod, Rusia.

Profanatorul de morminte a costumat cadavrele in papusi sau ursuleti de plus. Anatoly Moskvina avea o preferinta in ceea ce priveste alegerea femeilor decedate: cauta tinere cu varste cuprinse intre 15-26 de ani.

Parintii acestuia au avut un soc atunci cand s-au intors acasa dintr-o vacanta si au vazut cum locuinta lor se aseamana cu un cimitir macabru.

Intervievati cu privire la persoana lui Anatoly Moskvina, vecinii l-au descris ca fiind un geniu. Omul cunoaste 13 limbi straine, este un istoric si jurnalist foarte apreciat.

Politistii l-au arestat, insa pentru ca nu a fost considerat un pericol pentru public, Anatoly Moskvina a fost eliberat. Inca nu s-a stabilit ce pedeapsa risca, scrie MSNBC.

Sursa: Antena3

FOTO: snoron.com

Vezi cum arata cea mai mare panza de paianjen din lume!... Troc de criza: Grecii pot plati biletele de avion si cu... capre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x