Trucuri ultile pentru a curăța eficient adidașii albi

 

În sezonul cald adisașii albi sunt la mare modă. Încălțamintea albă este frumoasă dar se murdărește repede și se curăță greu. Află care sunt cele mai utile trucuri pentru a curăța eficient adidașii albi.

Indiferent de culoarea pantofilor este foarte important să îi cureți de prafi imediat ce ajungi acasă. Cu o lavetă umedă și moale, cureți petele și praful. Evită să speli încălțămintea albă din plastic sau din pânză cu detergent obișnuit de rufe.

Citește și: Amenajarea sau renovarea apartamentului e un stres? 5 trucuri care te vor ajuta

1. Gumă de șters

Guma de șters care se folosește de toți școlarii este foarte folositoare pentru a curăța talpa albă a adisașilor. Ia o gumă clasică de șters și fracă petele de murdărie de pe talpă.

2. Acetonă

Poți folosi acetona pentru a curăța pantofii albi din lac sau teneșii dinpânză. Ai grijă să folosești o acetonă icoloră pentru a nu lăsa pete. După utilizarea acetonei este indicat să folosești pudră de talc sau vaselină pentru a proteja încălțamintea de posibile acțiuni puternice ale soluției diluante.

3. Acool sanitar

Pentru petele de iarbă este indicat să folosești acool sanitar. Prepară o soluție din acool sanitar, apă caldă și săpun lichid.Clateste-i cu apa rece si lasa-i la uscat, departe de soare.

Citește și: Top cinci trucuri cu bicarbonat de sodiu pe care trebuie să le știi în vara asta! Efecte uimitoarefacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI