Antena Căutare

Ucenicul lui Arsenie Boca, mărturisiri șocante! A ieșit la iveală adevărul despre relația sa cu măicuța de la Prislop!

Ucenicul lui Arsenie Boca vorbește despre detaliile neștiute din viața celebrului părinte! Iar detaliile sunt de-a dreptul șocante.

Ucenicul lui Arsenie Boca vorbește despre detaliile neștiute din viața celebrului părinte! Iar detaliile sunt de-a dreptul șocante.

Recent, pe internet a apărut un clip video în care părintele Ioanichie Bălan discută cu părintele Arsenie Papacioc despre o posibilă relație nefirească pe care ar fi avut-o Arsenie Boca împreună cu o măicuță de la Prislop.

Părintele Petre Vamvulescu a fost invitat la Antena Stars și a elucidat misterul acestui subiect despre ceea ce România a vorbit ca fiind „relația nefirească de dragoste dintre Arsenie Boca și o măicuță”. Cât este adevărat și cât este simplu zvon?

„Ei n-au ajuns acolo cât Dumnezeu mi-a dat mie și în niciun caz părintele Arsenie Boca nu s-a dat la astfel de lucruri amoroase cum vor alții să insinueze”, a mărturisit acesta. În plus, a vorbit despre adevărata relație cu tânăra în cauză.

Află mai multe urmărind clipurile video de mai sus!

Cuvinte cu har divin! Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea în fiecare dimineață... „Doamna cu Coasa” are cont de Instagram! În loc să îi sperie pe internauți, imaginile cu ea stârnesc râsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x