Antena Căutare

UIMITOR! Baietelul care s-a trezit din morti de DOUA ORI intr-o singura zi! Medicii i-au dat sanse de 1% de supravietuire

Americanul Jago Worrall, in varsta de doar doi ani, si-a socat familia, dupa ce a fost resuscitat, de catre paramedici, de doua ori, in decursul a catorva ore. In luna martie, copilasul a cazut in lacul din gradina si s-a inecat. A revenit la viata dupa ce, timp de 65 de minute, paramedicii s-au luptat sa il salveze, iar in drum spre spital, asistentii au trebuit iar sa il readuca la viata, dupa ce inima micutului s-a oprit pentru cateva secunde.

Micutul Jago Worrall are doar 2 anisori. Cand il privesti, pare un copil sanatos si fericit. Insa, aparentele inseala. La o varsta mult prea frageda, copilul trece prin momente grele. Este conectat la aparate, deoarece poate face atac de panica in orice minut. Nu poate vorbi si nici nu poate sa mearga, iar mama sa nu este convinsa ca baietelul ei o recunoaste.

In luna martie, familia Worrall a trecut prin cea mai mare spaima din viata lor!

Mamica lui Jago, Lyn, a sunat de urgenta la salvare, cand si-a vazut copilul fara suflare, in fata ochilor. Dupa 20 de minute ,in care paramedicii s-au luptat sa il salveze, convinsi ca nu se mai poate face nimic, parintii s-au retras in liniste, sa isi planga copilul. Credeau ca este mort.

Dar, dupa inca trei sferturi de ora, un miracol s-a produs. Copilul a fost readus la viata si transportat de urgenta la spitalul din Coventry.

Emotiile nu s-au oprit aici. In ambulanta, inima micutului a cedat, pentru a doua oara, iar paramedicii au intervenit, din nou, sa il saveze. Ajuns la spital, doctorii nu i-au dat sanse de supravietuire lui Jago. Contrar asteptarilor, copilasul a trecut cu bine de noaptea critica si a invatat sa respire de unul singur in cateva zile de la incident.

A fost infiintata fundatia caritabila, care ii poarta numele, "Jago Worrall Foundation", pentru a strange bani pentru tratamentul baietelului.

Halloween-ul se apropie. Vezi aici cat costa inchirierea costumelor si machiajul profesionist!... O americanca a fost arestata pentru ca a vorbit prea mult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x