Antena Căutare

O americanca a fost arestata pentru ca a vorbit prea mult

O femeie in varsta de 60 de ani din Statele Unite a fost arestata pentru ca a vorbit prea mult in timpul unei intalniri a consiliului local. Americanca a depasit cele trei minute care i-au fost alocate pentru a-si spune parerea referitoare la un contract al municipalitatii.

O americanca a fost arestata pentru ca a vorbit prea mult
| Riverside Press Entreprise

Potrivit Yahoo News, Karen Wright a fost incatusata pe motiv ca a intrerupt intalnirea consiliului local din Riverside City. Femeia a vorbit prea mult in timpul reuniunii, depasind cele trei minute alocate, politistii au arestat-o imediat ce au vazut ca nu se opreste din vorbit.

Primarul localitatii, Ron Loveridge, si alti membri ai consilului au negat faptul ca au cerut arestarea. Edilul a spus ca, in cei 32 de ani de cand este in serviciul public, nu a mai auzit ca un localnic sa fie arestat din acest motiv. Loveridge a declarat si ca, de acum inainte, nu se mai pot face arestari in timpul intalnirilor decat la cererea lui.

UIMITOR! Baietelul care s-a trezit din morti de DOUA ORI intr-o singura zi! Medicii i-au dat sanse de 1% de supravietuir... Vamesii din China urmeaza cursuri pentru a invata sa zambeasca perfect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x