Antena Căutare

Ultimul adio. Un câine a refuzat să plece de lângă sicriul stăpânului său: „Și-a așezat capul pe pieptul lui și acolo a rămas”

Este imaginea ce-a înduioșat mii de oameni. La înmormântarea stăpânului său, un câine se apropie de sicriu, se ridică pe picioarele din spate și își pune capul pe pieptul acestuia, luându-și adio.

Este imaginea ce-a înduioșat mii de oameni. La înmormântarea stăpânului său, un câine se apropie de sicriu, se ridică pe picioarele din spate și își pune capul pe pieptul acestuia, luându-și adio.

William Schiller, Bill, a murit pe 8 aprilie. La înmormântare, toți ochii au fost ațintiți asupra „Șefului”, câinele lui. Animalul s-a apropiat de sicriul stăpânului său pentru a-și lua adio.

Momentul a fost fotografiat de Nina Holcombe, o fetiță de 12 ani, nepoata lui Bill. Ea a postat imaginea pe Instagram, cu mesajul: „Îmi va fi mereu dor de tine”.

„Nu voi uita niciodată acel moment. Și-a întins gâtul cât a putut el de mult și i-a lins urechea lui Bill. Când a văzut că nu se mișcă, Șeful și-a așezat capul pe pieptul lui și nu a mai vrut să plece”, a povestit Anne Marie, soția lui Bill, într-un interviu pentru NBC.

Ultimul adio. Un câine a refuzat să plece de lângă sicriul stăpânului său: „Și-a așezat capul pe pieptul lui și acolo a rămas”

Anne Marie l-a adoptat pe Șef în 2014, la insistențele soțului ei.

„Când l-a văzut prima oară pe Șef, s-a tot plimbat prin casă...s-a uitat bine la el, apoi s-a întors spre mine și mi-a zis: `Ăsta e câinele nostru`. Sunt bucuroasă că a putut să își ia adio de la tăticul lui”, a adăugat ea.

CITEȘTE ȘI: Avem viață grea, nu-i așa? Copilul ăsta își face lecțiile la lumina lămpilor stradale și nu se plânge! Vrea să învețe, să-și ajute familia

Nu are mâini, dar a câștigat un concurs de caligrafie! O elevă de 10 ani a uimit întreaga lume - Foto... Are doar 24 de ani, dar își organizează nunta și înmormântarea: „Regret că nu voi apuca să îmbătrânesc alături de famili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x