Antena Căutare

Un bărbat a crezut că îl poate mitui de Dumnezeu. Ce s-a întâmplat la câteva zile după moartea lui ar putea fi considerat justiție divină

În testament, sau atunci când simt că sfârșitul este aproape, mulți oameni lasă rudelor un set de instrucțiuni legate de felul în care doresc să fie înmormântați. Un bărbat din Uganda i-a cerut soției să îi pună în sicriu echivalentul a 51.480 de mii de euro. Motivul?

În testament, sau atunci când simt că sfârșitul este aproape, mulți oameni lasă rudelor un set de instrucțiuni legate de felul în care doresc să fie înmormântați. Un bărbat din Uganda i-a cerut soției să îi pună în sicriu echivalentul a 51.480 de mii de euro. Motivul?

Charles Obong, în vârstă de 52 de ani, a avut o cerință bizară pentru soția lui. Bărbatul a vrut să fie îngropat cu 51.480 de mii de euro în sicriu, ca să-l poată „mitui pe Dumnezeu”.

Charles a lucrat toată viața ca ofițer în cadrul Ministerului Serviciului Public și bănuim că mita făcea parte din prezentul lui continuu. Știind că banii sunt soluția oricărei probleme, a strâns bani pentru ziua Judecății de Apoi, să-și cumpere iertarea păcatelor.

Sora și fratele lui au avut misiunea de a o supraveghea pe soția lui Charles, asigurându-se că femeia respectă ultima dorință a soțului. Femeia nu l-a dezamăgit.

Ce a urmat, ar putea fi justiție divină. Presa locală din Uganda a raportat faptul că la câteva zile după înmormântare, rudele lui Charles l-au dezgropat și au luat banii din sicriu.

Natura și tehnologia se luptă pentru Marele Zid Chinezesc! Cum vor fi salvate cele mai periculoase zone ale construcției... Depresia post-natală a făcut o tânără mămică să își piardă mințile! Gestul cumplit pe care l-a făcut i-a luat viața feti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x