Antena Căutare

Un adolescent a coborat pe un bloc asemenea lui Spider-Man

Connor McLeod, un adolescent de 16 ani din Marea Britanie, a coborat pe fatada unui bloc de la etajul 14 fara niciun sistem de siguranta pentru a scapa de politie.

Potrivit Daily Mail, oamenii legii l-au cautat la locuinta sa pentru a vedea daca respecta regimul de eliberare pe cautiune. Lyn Finlay, mama baiatului, le-a spus politistilor ca fiul ei nu este acasa, iar acestia au plecat. Dupa cateva ore, s-au intors sa il caute pe Connor si sa-l il ia la sectia de politie.

I-au dat voie sa se duca in camera lui sa-si ia jacheta, iar cand au vazut ca nu se mai intoarce au mers dupa el. Au vazut fereastra deschisa si, cand s-au uitat pe geam, au observat ca baiatul cobora pe fatada blocului, sprijinindu-se de barele metalice ale unor balcoane.

Connor a reusit sa ajunga la parter inaintea politistilor, care au chemat echipaje suplimentare pentru a-l prinde. Baiatul a fugit catre o alta cladire si a urcat pe acoperisul acesteia. Dupa 10 minute de discutii, politistii au reusit sa-l convinga sa coboare.

Foto: Alan Richardson Pix-AR.co.uk

Cel mai mic pompier din lume are un metru si 20 de centimetri inaltime... FOTO! El este barbatul al carui gunoi se vede din spatiu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x