Antena Căutare

FOTO! El este barbatul al carui gunoi se vede din spatiu!

Cand a aparut in presa, a fost un caz socant! Excentricul Richard Wallace a adunat atat de mult gunoi in curtea din spatele casei, incat acesta a devenit vizibil chiar si din spatiu. Cu atat mai rau pentru vecini, care, furiosi la culme, l-au actionat in instanta pe barbat si i-au cerut sa scape de deseuri. Fara succes, insa, pentru ca tribunalul i-a dat castig de cauza lui Richard.

Acum, la 22 de luni dupa ce barbatul in varsta de 61 de ani a iesit victorios din proces, povestea a capatat o turnura extraordinara. Iar aceasta ar trebui sa fie o lectie pentru fiecare dintre noi.

O disputa amara poate fi rezolvata cu putina grija si intelegere din ambele parti - iar o comunitate unita este mai eficienta decat legea.

Cazul ne arata ca daca birocratii ar fi cercetat mai pe indelete lucrurile, ar fi aflat ca Richard Wallace avea o boala obsesiva, care l-a determinat sa stranga o cantitate mare de gunoi in curte. Important este, insa, ca vecinii au aflat acest lucru.

Astfel, nu dupa mult timp, cazul a luat o turnura diferita, fara a fi nevoie de implicarea niciunui judecator sau avocat. Barbatul a reusit sa arunce tot gunoiul acumulat in gradina, care a scapat atat de tare de sub control incat putea fi vazut din spatiu, si a fost ajutat in aceasta activitate chiar de vecinii care l-au denuntat initial.

In colectia de gunoaie pe care omul a strans-o in curtea sa, s-a numarat si un munte de 25.000 de ziare, datate inca de acum cateva decenii.

Acum, Richard Wallace vrea sa isi refaca locuinta, si-a facut programare la psiholog si, in plus, si-a tuns parul pentru prima oara, intr-un interval de cativa ani.

Nu rata GALAERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail


Un adolescent a coborat pe un bloc asemenea lui Spider-Man... FOTO! Top 10 fotografii de nunta ruinate de un detaliu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x