Antena Căutare

Un american a sarit intr-o baie de acid sa-si salveze colegul de munca

Un barbat din Statele Unite a sarit intr-o baie de acid pentru a-si salva un coleg care cazuse in ea de pe acoperisul la reparatia caruia lucrau, informeaza Huffington Post.

Cei doi barbati lucrau la repararea unui acoperis de la o fabrica din New York. Structura acestuia a cedat, asa ca unul dintre muncitori a cazut de la 12 metri intr-un bazin in care se afla un lichid acid de curatire industriala.

Colegul sau a sarit in bazin fara sa se gandeasca la arsurile pe care le-ar putea suferi. Cu ajutorul altor muncitori l-a scos din acid pe barbatul care are arsuri severe ce ii pot pune viata in pericol. Salvatorul a fost si el ranit, dar arsurile suferite au fost mai putin grave.

Fabrica in care a avut loc accidentul se afla acum sub investigatii pentru a se afla daca avea autorizatie de reparatie.

Foto: Fox New York

VIDEO! Vezi barbatul care poate imita o orchestra intreaga doar cu vocea!... Un violoncel Stradivarius de 20 de milioane de dolari a fost stricat la o sedinta foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x