Antena Căutare

Un violoncel Stradivarius de 20 de milioane de dolari a fost stricat la o sedinta foto

Un violoncel Stradivarius in valoare de 20 de milioane de dolari a fost deteriorat in timpul unei sedinte foto pentru ca a cazut de pe o masa, relateaza Daily Mail.

Instrumentul fabricat manual a fost deteriorat in timpul unei sedinte foto organizate la Palatul Regal din Madrid. Oficialitatile au recunoscut ca violoncelul a cazut de pe o masa, dar nu au dat detalii despre cum s-a intamplat acest lucru.

In presa spaniola au ajuns insa informatii despre ce piese s-au stricat. Componenta care leaga gatul instrumentului de cutia acustica s-a desprins si s-a spart. Piesa deteriorata nu era originala, ci fusese inlocuita secolul trecut.

Instrumentul va fi reparat, dar nu se cunoaste cu cat a redus acest accident valoarea de 20 de milioane de dolari a violoncelului.

Foto: Daily Mail

Un american a sarit intr-o baie de acid sa-si salveze colegul de munca... VIDEO! Concert simfonic in metrou, la Copenhaga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x