Antena Căutare

Un australian s-a trezit din coma cu ajutorul somniferelor

Sam Goddard a suferit opt accidente vasculare cerebrale in 2010, in timp ce juca fotbal, relateaza Daily Mail. Trezirea la viata a depins, culmea, de o pastila pentru somn.

Pe atunci avea 23 de ani si urma sa se casatoreasca. In urma puternicelor accidente vasculare cerebrale a intrat in coma, medicii nedandu-i nicio sansa de recuperare. Familia tanarului a fost informata ca acesta nu va mai putea niciodata sa mearga, sa vorbeasca sau sa-i recunoasca pe cei dragi.

Desi previziunile erau sumbre, logodnica lui, Sally, nu a renuntat sa spere ca iubitul ei isi va reveni. A vazut pe internet un filmulet in care un tanar care suferise si el un accident vascular cerebral povestea cum si-a revenit dupa ce i-a fost administrat un somnifer.

Sally s-a gandit sa incerce si cu Sam aceasta metoda, dar medicii nu au fost de acord. Asadar, Sally i-a mintit pe medici ca Sam are nevoie de pastila pentru a putea dormi. Dupa ce i-au fost adinistrate somniferele, tanarul si-a revenit treptat. Dupa un an de stat in coma, acum poate sa mearga din nou si sa vorbeasca.

Foto: msnbc.com

A povestit intalnirea cu moartea INAINTE sa moara!... Doi chinezi au mancat friptura fosforescenta fara sa-si dea seama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x