Antena Căutare

Un băiat de 15 ani avea dureri de cap. Părinții au crezut că e răcit, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt. Ce avea, de fapt

Un băiat în vârstă de 15 ani avea dureri de cap și părinții au crezut că e doar răcit. Când a ajuns la spital, medicii i-au dat un diagnostic crunt.

colaj foto cu Kane Allcock, baiatul care a avut dureri de cap Galerie
Părinții au fost uluiți când au aflat de ce avea băiatul dureri de cap, de fapt | MEN Media/Cavendish/thesun.co.uk

Copilul a început să aibă dureri de cap din ce în ce mai puternice și, inițial, medicii au zis că nu e nimic grav, că poate e o doar răcit sau poate are long covid. Totuși, nu a durat mult și starea copilului s-a agravat. Așa a ieșit la iveală un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Un băiat de 15 ani avea dureri de cap și părinții au crezut că nu e grav, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt

Kane Allcock în vârstă de 15 ani din Crewe, Cheshire (Marea Britanie) a început într-o zi să aibă dureri de cap. Văzând că acestea persistă, tânărul i-a zis mamei sale. Inițial, nimeni din familie nu s-a gândit că este vorba despre ceva cât se poate de grav. Fiindcă fusese diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu ceva timp, medicii s-au gândit că adolescentul suferă de o formă de long covid. A continuat să ia calmante, dar în zadar.

Citește și: O fetiță de 12 ani se simțea obosită și părinții au crezut că are o infecție. Medicii i-au dat un diagnostic crunt

Starea de rău a băiatului s-a agravat, durerile de cap au început să fie din ce în ce mai grave și copilul a început să aibă dificultăți la mers. După un episod de convulsii, medicii și-au dat seama că nu este vorba despre o răceală sau despre o formă de long covid. Au făcut numeroase teste și analize și așa a ieșit la iveală faptul că tânărul avea o tumoră.

A fost nevoie de o operație de aproximativ șapte ore și jumătate pentru ca medicii să reușească să înlăture tumora cu bine. Acest lucru s-a întâmplat la patru luni după ce au început durerile de cap.

Citește și: O femeie credea că are doar mâncărimi de piele și crăpături de la soluțiile de curățat. Medicii i-au dat un diagnostic crunt

„Mi-am dat seama într-un final că ceva nu era în regulă. Kane ajunsese să își țină capul cu mâinile și să agonizeze. Nu mai putea să meargă cum trebuie. Mi s-a spus că încă suferă de migrene”, a mărturisit mama, potrivit celor de la thesun.co.uk.

După ce a fost infectat cu Covid-19, copilul nu s-a simțit bine și a stat mai mult în pat. Durerile de cap au continuat, dar medicii nu s-au alertat, considerând că nu este vorba despre ceva grav. Abia după episodul de convulsii, aceștia au înțeles despre ce este vorba, de fapt.

Azi, băiatul în vârstă de 15 ani se simte mult mai bine. Mama acestuia a dorit să își facă publică povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a sublinia faptul că o simplă durere de cap poate ascunde uneori o problemă medicală gravă.

Ce a putut să-i facă o noră soacrei după ce femeia i-a aruncat cina gătită pentru întreaga familie. Soțul tinerei a ținu... O mamă a privit pozele cu fetița ei și a văzut că aceasta are un semn ciudat la ochi. Medicii i-au dat un diagnostic dur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x