Antena Căutare

Un băiat de 9 ani a schimbat o lege veche de un secol! Argumentul lui a fost imbatabil! „Era jalnică! Am încălcat-o de foarte multe ori”

Un băiat în vârstă de 9 ani din statul american Colorado a convins consiliul local al orașului său, Severance, să modifice o lege veche de aproape un secol, oferind un argument imbatabil.

Un băiat în vârstă de 9 ani din statul american Colorado a convins consiliul local al orașului său, Severance, să modifice o lege veche de aproape un secol, oferind un argument imbatabil.

Copilul, Dane Best, a spus că a fost „șocat” să afle că bătăile cu bulgări de zăpadă sunt interzise în orașul Severance, Colorado, așa că s-a hotărât să rezolve problema.

„Era o lege jalnică. Am încălcat-o de foarte multe ori. Cred că este o lege învechită. Vreau să pot arunca un bulgăre de zăpadă fără a avea probleme”, a declarat copilul.

Această lege făcea parte dintr-o ordonanță instituită în momentul înființării orașului în 1920, care prevede: „Este ilegală ca orice persoană să arunce o piatră sau orice alt proiectil către orice persoană, animal, clădire, arbori sau alte proprietăți publice sau private; sau împotriva oricărui vehicul sau echipament destinat transportului de persoane sau bunuri”. Bulgarii de zăpadă se încadrează în ceea ce orașul definește „proiectile”.

Însă, 98 de ani mai târziu, Dane Best a spus că este timpul ca această interdicție să fie eliminată. „Legea a fost creată cu mulți ani în urmă. Copiii de azi au nevoie de motive să se joace afară”, a declarat el în fața consiliului local al orașului, potrivit libertatea.ro.

Printr-o decizie unanimă, consiliul a aprobat adoptarea unui amendament care să permită aruncarea de bulgări prin oraș. Sala plină de copii și adulți a izbucnit în aplauze când un oficial al consiliului a făcut anunțul.

Primarul orașului a spus că cel mai bun lucru al acestei legi este că s-a dovedit că democrația nu ține cont de vârstă și s-a dovedit că toată lumea se poate implica.

Mama lui Dane a spus că fiul său a aflat de această lege atunci când a mers într-o excursie cu școala și s-a arătat revoltat, așa că ea l-a încurajat să facă ceva în această privință.

Au vrut să cumpere o casă veche de 300 ani, dar au înghețat când au văzut ce se află în interior... Vincent Van Gogh nu și-a tăiat urechea! Istoricii au descoperit adevărul! Clipele horror pe care le-ar fi trăit pictorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x