Antena Căutare

Un băiat mergea spre școală atunci când a dat cu ochii de o creatură de mari dimensiuni. Elevul s-a speriat când a văzut cum arată

Un băiat mergea spre școală atunci când ceva neobișnuit i-a atras atenția. S-a uitat cu băgare de seamă și a descoperit o creatură ce l-a speriat din plin.

imagine cu peste aligator Galerie
Imaginile cu creatura descoperita au ajuns pe internet si au devenit virale | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este inedita situație prin care a trecut un adolescent care mergea spre școală. La un moment dat, acesta a văzut ceva pe marginea drumului și s-a apropiat. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a dat cu ochii de o creatură de dimensiuni mari.

Un băiat mergea spre școală atunci când a dat cu ochii de o creatură de mari dimensiuni. Elevul s-a speriat când a văzut despre ce este vorba

Elevul din Țara Galilor se îndrepta către cursuri atunci când a văzut pe drum ceea ce părea să fie o creatură asemănătoare cu un crocodil. S-a apropiat și a tras o sperietură de zile mari atunci când a realizat că se uită la o vietate ce părea să fie jumătate pește, jumătate reptilă.

Citește și: Cea mai periculoasă pasăre din lume a fost zărită în București. Creatura rar întâlnită a fost fotografiată

Tânărul a pozat totul și a arătat fotografiile mamei sale, pe nume Claire. Uluită de cele descoperite, femeia a publicat imaginile pe Facebook ca să încerce să își dea seama despre ce este vorba, de fapt. Nu puțini au fost cei care s-au mirat de aspectul creaturii.

„Fiul meu a găsit creatura în timp ce mergea spre școală, azi dimineață. Mi-a arătat imaediat imagini. Era pe malul râului, ne-am gândit că cineva l-a pus acolo intenționat. Era clar o vietate, nu o farsă, căci mirosea urât din cauza procesului de putrefacție”, a spus Claire, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Fiara marină neidentificabilă, fără ochi, a eșuat la malul mării. Trecătorii sunt înspăimântați de fenomenul bizar. Cum arată

Creatura descoperită măsura între 70 și 80 de centimetri lungime și avea un bot lung, cu zeci de dinți extrem de ascuțiți. Și alți trecători au remarcat-o și mulți s-au întrebat despre ce este vorba, de fapt.

Unii dintre internauți au spus că, cel mai probabil, este vorba despre un pește aligator, ce se găsește în mod obișnuit în America de Sud. Autoritățile locale pentru protecția animalelor au susținut faptul că imaginile sugerează că peștele a fost abandonat după ce a devenit prea mare pentru acvariul în care fusese crescut. În prezent, în Anglia și Țara Galilor este interzisă creșterea unui astfel de exemplar. Potrivit specialiștilor, această regulă există de mai mulți ani, însă se găsesc tot mai des exemplare de animale exotice ce sunt ținute în mod ilegal în captivitate.

Imaginile cu creatura au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții de la oameni din întreaga lume.

Un român de 140 de ani și-ar fi dus traiul solitar într-o peșteră. Cum a supraviețuit... O bătrână și-a pierdut viața după ce a primit o factură. Ce sumă exorbitantă trebuia să plătească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x