Antena Căutare

Un băiat se simțea rău și părinții au crezut că e doar răcit. La spital, medicii i-au dat un diagnostic crunt

Un băiețel a început să se simtă rău și părinții au crezut că e doar răcit. Când a ajuns la spital, medicii i-au dat un diagnostic crunt.

colaj foto cu chloe Hodgkinson si baietelul ei Galerie
Când a auzit ce avea băiatul, de fapt, femeii nu i-a venit să creadă | Jam Press/Chloe Hodgkinson/thesun.co.uk

O mamă a observat că băiețelul ei a început să se simtă din ce în ce mai rău și a crezut că bebelușul a luat răceala de la sora lui mai mare. Totuși, când a ajuns la spital, medicii i-au dat femeii o veste cruntă.

Un băiețel a început să se simtă rău și părinții au crezut că e doar răcit, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt

O familie a trecut printr-un adevărat coșmar atunci când bebelușul lor a început să își schimbe starea de spirit. Fiindcă fiica lor era răcită la momentul respectiv, părinții au crezut că, cel mai probabil, cel mic a răcit și el.

Citește și: O femeie tușea și a crezut că e răcită, așa că a mers la spital. Medicii i-au dat o veste ce i-a schimbat viața complet

Totuși, pe măsură ce a trecut timpul, copilul a început să se simtă din ce în ce mai rău. Chloe Hodgkinson în vârstă de 22 de ani din Haydock, Merseyside (Marea Britanie), mama celui mic, a văzut că pielea i-a devenit albăstruie și a decis să nu mai stea pe gânduri, ci să meargă imediat la spital.

„Acesta a fost momentul în care toată lumea noastră a început să se destrame”, a zi sea, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Când copilul a ajuns la urgențe, medicii au intervenit imediat cu manevre specifice de resuscitare. Apoi, nu a durat mult și pe corpul celui mic au putut fi observate anumite erupții. După numeroase teste și analize, medicii i-au pus celui mic un diagnostic crunt: avea septicemie.

Citește și: O tânără se simțea obosită și a crezut că e de la viața de student. Medicii i-au dat un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața

„Îmi amintesc că stăteam cu capul în mâini, supărată și stresată, gândindu-mă la faptul că fiul meu ar putea să se stingă chiar în fața ochilor mei”, a povestit mama care a trecut prin clipe de coșmar după ce medicii i-au pus celui mic un diagnostic crunt.

Totuși, fiindcă a ajuns la timp, medicii au putut să înceapă imediat tratamentul celui mic.

„A fost foarte înfricoșător pentru mine ce s-a întâmplat. Medicii au zis inițial că băiatul e răcit și poate s-a albăstrit fiindcă s-a înecat cu lapte, dar când a încetat să mai respire și-au dat seama că e ceva grav. Nu am avut timp să mă gândesc la mine, doar el conta”, a spus mama.

După ce a primit antibiotice și un regim atent de îngrijire, copilul s-a făcut bine și a putut fi externat. Mama a dorit să facă publică povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a ajuta și alți părinți din întreaga lume să conștientizeze faptul că orice semn, oricât de banal, poate ascunde afecțiuni grave.

Când a descoperit ce făcea soacra pe la spate ei, femeii nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil. Ce a dezvăluit... Când a văzut ce bilet i-a lăsat vecinul la ușă, femeia a rămas mască. Ce a putut acesta să-i scrie, fără pic de reținere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x