Căutare Live

Un baietel de doi ani si-a sarbatorit ziua de nastere la restaurant, cu un pahar de whiskey

Un baietel de doi ani din Tara Galilor a fost servit cu alcool la restaurantul unde parintii i-au organizat ziua de nastere. Potrivit Fox News, un chelner i-a pus whiskey in pahar fara sa isi dea seama.

South Wales Evening Post

Parintii lui Sonny Rees i-au organizat o petrecere la restaurant cu ocazia implinirii a doi ani de viata. In loc sa se bucure alaturi de parintii sai, baietelul a ajuns la spital din cauza ca a consumat alcool.

Mama micutului a observat ca acesta se poarta ciudat si s-a gandit sa guste din bautura lui. A constatat cu surprindere ca fiul ei avea in pahar whiskey. Chelnerul a incurcat bauturile si i-a pus lui Sonny alcool in pahar.

Baiatul a facut intoxicatie cu alcool, dupa cu spune mama sa, dar nu a necesitat internare in spital, ci doar un control medical.

Restaurantul unde a avut loc intamplarea si-a cerut scuze pentru eroare si a dat asigurari ca va cauta o metoda pentru a evita astfel de situatii in viitor.

Ai nevoie de un cadou deosebit? Nimic mai simplu!... Avertizare inedita pentru soferii din SUA: "Atentie! In fata sunt zombie!”...
Ultimele știri